Varierende skydekke.

God dag torsdag.

Dagen er i full gang. Jeg fikk visst sove lenge i dag. Du som har fulgt meg en stund husker kanskje at jeg har på vekkeklokke hver bidige dag. Gemalen var godt i gang med sine ritualer, og kom å vekte meg til en klokke jeg synes er alt for sen. I den grad en klokke kan bli både sen og tidlig?! He he.

Jeg klasket nok til vekkerklokka i dag, og sov søtt videre – noe jeg kjenner for å si det sånn. Jeg kom meg opp via rulle og kravle metoden når han hadde tuslet ut av rommet og tilbake til sitt, jeg ålte meg utpå kanten, tok en «dødsrulle» noenlunde lik krokodillen gjør når den har fått tak i et bytte – og kom meg opp. Opp til strålende sol 🙂

 

Bilde fra kveldsturen i går.

Formiddagen sammen med gemalen ble noe avkortet siden han igjen skulle på sistetur, noe jeg egentlig liker dårlig. Hele denne uken med sisteturer, fri på lørdag før det er på igjen med sistetur søndag og hele neste uke. Det er turnusbytte igjen. Turnusene starter alltid på søndager – og et bytte kan være enten gull, ok eller ganske kjedelig. Denne gangen ble det altså ganske kjedelig. Når han drar 12:30 og ikke er hjemme før 23:15 ca blir det ikke mye tid sammen disse ukene. Heldigvis varer det ikke alt for lenge.

Som jeg skrev her om dagen er det meste mye morsommere rundt her, når vi er to. Når jeg suser rundt her aleine blir det ikke mye livvat. Det blir mye av det samme. Så jeg skjønner at jeg rett og slett på omstrukturere meg litt – så jeg får det bittelitt morsommere dagene fremover. Jeg trives jo aller best når jeg har det moro 🙂

Bilde fra i går kveld.

Hittil i dag har Ludvik og jeg vært en tur på butikken, det var i grunn ganske så greit å få gjort. Jeg er nok litt håpløs frue på akkurat det der.

Å reise på butikken sammen er en av de morsomme hendelsene vi gjør. Vi liker å handle sammen, men skal jeg reise alene så er jeg like flink til å utsette det.

Først tenker jeg på det når jeg står opp, finner på noe annet. Så kommer jeg på det til lunsj mens jeg vurderer om jeg er helt nødt til å dra?! Finner på noe annet. Når jeg finner ut at jo, jeg må avgårde en tur så er klokka rundt 16, og da venter jeg – gidder ikke reise på butikken på samme tid som mange er ferdige på jobb, slitne og med like slitne barn. Venter, finner på noe annet. Så kommer sulten, tukler til med mitt humør så jeg er nødt til å finne noe mat i skapene. Mett konstanterer jeg at nei – nå har jeg jo spist, så da kan jeg jo vente til i morgen da?! Sånn går fort resten av uka. Jeg synes det er kjedelig å handle alene.

Men nå var det tomt. Jeg måtte avgårde, og da reiste jeg like så godt på butikken samtidig med at gemalen reiste på jobb. Hvis jeg ikke hadde gjort det?! Ja da hadde jeg nok utsatt det igjen, kjenner meg selv så godt 🙂

Nå har jeg vært der og fylt opp skap og skuffer så jeg skal greie meg til langt ut i neste uke. Hurra. He he. Reiser ikke på butikken mer enn ca en gang i uka, stort sett mandager – det er den store bok dagen.

Apropos bok så kommer en ny omtale / anbefaling på lufta senere i ettermiddag. En ekstraordinær bok torsdag. En helt ny serie ser snart butikkenes lys, og jeg har lest den første.

Lag deg en finfin dag så lenge.

10 kommentarer om “Varierende skydekke.

 1. Kristins hverdagsblogg: Ikke sant, litt «småplukk» hender jo skjer, og joda – hender nok at jeg tar en tur som deg. Men da surrer jeg noe så voldsomt. Blir stående å skravle med betjeninga til jeg har glemt hva jeg skal ha 😉 he he he.

  Liker

 2. annebe: Vår er vår, vi får litt av alt. Da er vi nok litt like, når han er på jobb så har jeg kvalitetstid. Men det gir sjelden moro stoff til bloggen. Jeg trives best når jeg har det gøy – så nå må jeg finne på noe moro for å avlede meg selv litt i bøker og husarbeid ;-)) Nyt dagen din ❤ her er det litt vind til sol og skyer. Litt surt faktisk :0

  Liker

 3. Jeg syns også det å handle er gørr kjedelig…og prøver å begrense det til to ganger i uka..Nå i det siste har vi gjort det sammen…så jeg slipper å bære så tungt..vi har bakke opp fra bilen og til huset….Så kjedelig med sånn arbeidstid..skjønner godt at det blir kjedelig….men..du får nok tiden til å gå..om sola kommer! Ha en riktig god helg!

  Liker

 4. Toini: Det blir sånn her også, med handlingen :-)) Nei kjedelig blir det ikke. He he, jeg stortrives i eget selskap. Men det blir lite moro for den som leser bloggen, blir lite morsomt stoff å skrive om. Det jeg mente. Skjer det lite – så blir det lite 😉 he he. Takk det samme snille, goood helg :-))

  Liker

Kommentarer er stengt.