Svar på spørsmålsrunde April..

Forrige uke kjørte jeg igjen igang en spørsmålsrunde 
og heldig som jeg var – var det noen som hadde noe på hjertet.
Tusen takk til alle som lurte på noe 
😉 Svarene kommer her 🙂

Hvorfor kaller du deg for jernbanefrua ?
– Det er rett og slett fordi jeg er det. 5-te generasjon innen jernbane i egen familie, og gift med en jernbanemann.

Har du opplevd noe som er flaut ?
– Javisst har jeg vel det, de glade tenårene inneholder vel en del som føles flaut for mange. Men nå opplever jeg nok ikke så mye sånt mer. Åpen om det aller meste.

Er du opprinnelig fra Jevnaker?
– Nei jeg er opprinnelig fra Skedsmo, med vide og brede røtter utover – og utsvevende dialekt deretter.

Er du gift, og uten barn?
– Det stemmer, hadde nok ikke kalt denne nye bloggen Jernbanefrua hvis ikke vi var gift, og han jobbet på jernbanen 😉 men noen tenker kanskje ikke over sånt?! Hmm.

Jobber mannen din på jernbanen?
– Svarte på det på spørsmålet over her jeg visst, men ja.

Hva jobber du med?
– Jeg jobber ikke per i dag. Etter flere år i jernbanen selv måtte jeg dra inn årene for en tid siden. Håpet om videre yrkesliv er der fremdeles, men det spøker veldig for kvaliteten. Hvis ikke det skulle la seg gjøre å leve av skriveriene her da. Hehe 😉

Er du eller begge såkalte Rednecks?
– Ja det vil jeg absolutt si at vi er. Sånn jeg tenker så er det noe man er, og kanskje ikke tenker så himla mye over. Det er ikke noe man kan bli tror jeg, man kan vel late som men 😉

Har du/dere noen hobbyer?
– Jada, jeg er en kreativ sjel. Lager kort, graverer på glass og leser masse bøker, blant annet. Veldig glad i skrift og farger. – Gemalen har modelljernbane som sin store hobby, men er fingernem med alt fra å mekke på biler til å bygge hus. En veldig kreativ handyman.

Hvordan feirer dere 17 mai?
– For et morsomt spørsmål 🙂 I år jobber gemalen førstetur så det blir nok ikke allverdens feiring i år. Stort sett holder vi oss hjemme, pynter litt opp med flagg og bjørkekvister. Griller hvis det er vær til det, god mat og TV. Noen år drar vi bort, eller ut i sentrum. Feirer nok som mange andre gjør uten småbarn i nærheten.

Hva slags stil har dere i hjemmet?
– Første etasjen er nok en blanding av «shabbywestern» som jeg kaller det. Andre etasjen er mer en «western/hytte» ikke helt ferdig. Flere bilder kommer nok så da kan du avgjøre selv.

Har sett noen andre bloggere publisere innlegg hvor en av deres nærmeste skriver punkter om dem. Kunne du bedt mannen din skrive et slikt om deg? Det hadde vært gøy (:
– Takk for en fin forespørsel. Jeg har også sett det fra tid til annen, og det ser veldig moro ut. Gemalen min vil nok aldri skrive noe her, han er ikke så glad i å skrive – men han kan diktere meg i et ærlig innlegg, det skal vi få til. Vår versjon av det. Tenker det kan bli moro ja 😉

Det var denne rundens spørsmål og svar. Merket nok at det har dabbet litt av med spørsmål. Om det er vær eller vind som er grunnen vites ikke. He he. Uansett venter jeg nå litt med neste spørsmålsrunde i håp om at det blir fler neste gang 🙂

#spørsmålsrunde #svar #blogg         

18 kommentarer om “Svar på spørsmålsrunde April..

  1. poesimylife: Ja det tror jeg :-)) Helgen går nok i et jafs her. Gemalen har hatt sist hele uken, fri i morgen så er det sist igjen på søndag. Noe sier meg at helg ikke blir helt helg denne gangen 😉 Kose dere masse dere også ❤

    Liker

Kommentarer er stengt.