Shopping uten champagne..

(Ikke sponset, men inneholder bilde av bilde)

Denne dagen, som dagene før raser avsted. Denne uken har jeg virkelig vært en lesehest – timene har fløyet mens gemalen har jobbet sisteturer. Noe han gjør hele neste uke også. Fri i morgen før det bærer avgårde igjen på søndag, så jeg kjenner at det har blitt, og blir veldig mange koselige timer med bok i hende. Fin språkbruk her nå altså.

Du skulle vel bare visst hvor lite jeg egentlig har skrevet om bøker, mot for det jeg kunne gjort 😉

I går kveld la jeg boka til side og kastet meg over nettbrettet isteden. Siden jeg har greid å kaste av meg noen kilo denne vinteren sendte jeg en liten tanke i retning av klesrommet vårt. Det såkalte «walk in closet» ikke vet vi hvorfor det kalles det?! Jo altså den generelle betydningen forstår vi, men i dette ferdighuset kan man ikke greie å gå inn i det. Vi åpner døra og skaller i klærne før hælene er over dørlista, walk in du liksom.. Nesten så rommet ber en om å holde seg utenfor.

I alle fall. Våren gjør noe med en, man tenker lystigere klær – en ny tid. Tid for å freshe seg litt. Eller, jeg gjør i alle fall det. Våren gir meg lyst til å fornye, vaske, pynte, være kreativ. Jeg bobler over fremfor å kaste meg over gemalen som ei våryr høne! Så hva gjorde jeg?! Satte meg godt tilrette og shoppet litt for en gangs skyld.

Jeg fant en ny bukse, en natt trøye, en fresh sølvrosa øyenskygge, en øyebrynspenn i min farge – joda, jeg har nok sett at øyenbrynene har blitt lysere siden påske. Farge dem gjør jeg ikke selv, så penn får det bli enn så lenge. Og en kjole! Ja, hold på hatten, frua har bestilt seg en kjole 🙂 En med det kledelige navnet «Bakersfield» kan ikke gå galt det.

(Bilde tatt av bilde fra nettstedet)

Med stetson hatt på knollen, ei tøff jakke og høyskaftet boots ser jeg sommeren komme meg i møte, en fin forandring fra jeans og rutete skjorter det tenker jeg.

Jeg viste den til gemalen før jeg trykket meg videre – tøff den gliste han. Når jeg så hadde trykket inn bestillinga og fortalte at den dukker opp til uka så han på meg og sa, å jeg da som bare kjøpte meg noen trær. (til modelljernbanen)

Nå er det meldt en del regn fremover, men jeg satser på en lang varm sommer. Nå har jeg kjole klart for hva enn som kommer hvert fall. Nå gleder jeg meg bare til mutter kan kommentere – hvor mye jeg vil komme til å minne henne om barndommens gardiner på hytta. He he. Tøft. Yeehaw 😉

#shoppe #kjole #redneck #hillbilly #western #skjønnhet #sminke

10 kommentarer om “Shopping uten champagne..

  1. poesimylife: Ja jeg tror det blir veldig stilig – helt meg blir det :-)) Nei det er nok fruas snap som har flest bilder av meg. Deler ulike sider av meg på fb, insta og snap ❤ alle ender i en helhet her 🙂 Ja jeg minnes gardinene så akkurat sånn ut, så mutter blir nok glad i hjertet sitt 😉 eller ikke. Hehe. Jeg liker de tiårene hun er litt ferdig med. He he. Takk for det snille deg ❤

    Liker

Kommentarer er stengt.