Shopping ala frua..

(Ikke sponset, men inneholder produktbilder)

Så er vi tilbake igjen, og det gikk over alle støvleskaft, med andre ord etter boka. Behøver ikke si så mye mer – ettersom det var jeg som kjørte denne gangen 😉 «moahaha» det var et smart trekk at buret sto i bilen min om dagen. Lønte seg det. Jeg fikk i dag utrettet en del av det jeg ville.

Det har vært en veldig varm og fin dag, vi reiste til sørsiden av byen først. Rusta er en butikk jeg liker, vi er ikke der mer enn kanskje et par ganger i kvartalet, så det blir ofte litt nytt å kikke på – og jeg fant fort ut at å snap?e samtidig med å shoppe så litt dumt ut, ikke at jeg bryr meg – men brått tenkte jeg på alle dem som gjør dette hver tur de er ute – får de handlet noe?! He he. Poenget var å prøve å vise frem litt av Hønefoss, og hvis en følger med så ser en akkurat det – litt 😉 he he.

Jeg er veldig svak for spesielt en vare på Rusta. De har store poser med sjokoladetrekte «biler» ok, de er i kuleliknende form – men voldsomt gode er de. Namnam, sier frua. Gemalen er ikke enig – så jeg får ha de for meg selv. Jippi 🙂

Etter det ville jeg en tur på Kuben. Storsenteret i Hønefoss. Jeg skulle finne noen nye «juroppheng» men det er neimen ikke lett om dagen det altså, ikke for den som liker de samme som meg – og er et vanedyr. Jeg i alle fall er et vanedyr på en del ting, dette har vært en av dem. Jeg har funnet det jeg liker og som fungerer – og har holdt meg til det uten å måtte si så mye om det. Men moten nå er visst en smule smalere.

I den tredje butikken fant jeg to kliss like av det kaliberet jeg trives med, jogget til kassen og mens vi vekslet noen ord spurte jeg. Om det bare var meg, eller om moten nå tilsier smalere «jur» og litt mer «tyt» Hun tygde litt på det før hun bekreftet at jo, når jeg nevnte det så hadde jeg nok helt rett i at det hadde blitt mer og mer av det. Jeg ba henne pent om å sende en liten bemerkning om det videre – for det er nå mange av oss som ikke følger motene og notene, hvert fall ikke på alle settene man har av undertøy i skuffen. Litt morsomt å ha noen ulike også. He he. Burde være nok til alle syns jeg da 🙂

Resten av dagen går nok på et lavere gir. Gemalen vil male sine fjell og daler – og frua skal fortsette å nyte, med ryggen i solveggen.

Litt senere blir det taco på oss, og kanskje finner vi en film å kikke på. En rolig men fin kveld blir det nok helt sikkert, med litt smågodt. Det er jo lørran 🙂

Lag deg en fin kveld uansett hva du skal.

#shopping #mote #kubensenter            

14 kommentarer om “Shopping ala frua..

 1. Juroppheng- går KUN til egne butikker nå for sånt jeg… Har skrevet diverse innlegg på bloggen om slitet med å får RIKTIG undertøy…Her tytes det og slenges det over en lav sko… enda jeg ikke er SÅ stor at det gjør noe.. 😀 Må ha SKIKKELIGE saker..Begynner snart med truser fra sånne steder også… 😉

  Liker

 2. Ser ut som dere har kosa dere i dag. Ingen Rusta butikk her, men er på Nordby. Men liker butikken, men ikke ofte jeg er der. Kos dere med film.

  Liker

 3. frodith: Jasså?! Så det har vart en del lengre enn jeg vet noe om altså?! Det er kjedelig det. Skikkelige saker er bra, skinkeposer og juroppheng, blir Felleskjøpet neste da?! Hihihi

  Liker

 4. solliv: Ja vi har hatt en finfin dag 🙂 Blir nok en film på tittekassa senere i kveld. Fant en i programmet 😉 Glad for at Rusta kom til Hønefoss, ikke så langt fra oss det, men likevel er jeg ikke der så ofte :)) Koselig å kikke rundt når jeg først er der :)) Ha en finfin kveld du også 🙂

  Liker

Kommentarer er stengt.