Shopping ala frua..

(Ikke sponset, men inneholder produktbilder)

Så er vi tilbake igjen, og det gikk over alle støvleskaft, med andre ord etter boka. Behøver ikke si så mye mer – ettersom det var jeg som kjørte denne gangen 😉 «moahaha» det var et smart trekk at buret sto i bilen min om dagen. Lønte seg det. Jeg fikk i dag utrettet en del av det jeg ville.

Det har vært en veldig varm og fin dag, vi reiste til sørsiden av byen først. Rusta er en butikk jeg liker, vi er ikke der mer enn kanskje et par ganger i kvartalet, så det blir ofte litt nytt å kikke på – og jeg fant fort ut at å snap?e samtidig med å shoppe så litt dumt ut, ikke at jeg bryr meg – men brått tenkte jeg på alle dem som gjør dette hver tur de er ute – får de handlet noe?! He he. Poenget var å prøve å vise frem litt av Hønefoss, og hvis en følger med så ser en akkurat det – litt 😉 he he.

Jeg er veldig svak for spesielt en vare på Rusta. De har store poser med sjokoladetrekte «biler» ok, de er i kuleliknende form – men voldsomt gode er de. Namnam, sier frua. Gemalen er ikke enig – så jeg får ha de for meg selv. Jippi 🙂

Etter det ville jeg en tur på Kuben. Storsenteret i Hønefoss. Jeg skulle finne noen nye «juroppheng» men det er neimen ikke lett om dagen det altså, ikke for den som liker de samme som meg – og er et vanedyr. Jeg i alle fall er et vanedyr på en del ting, dette har vært en av dem. Jeg har funnet det jeg liker og som fungerer – og har holdt meg til det uten å måtte si så mye om det. Men moten nå er visst en smule smalere.

I den tredje butikken fant jeg to kliss like av det kaliberet jeg trives med, jogget til kassen og mens vi vekslet noen ord spurte jeg. Om det bare var meg, eller om moten nå tilsier smalere «jur» og litt mer «tyt» Hun tygde litt på det før hun bekreftet at jo, når jeg nevnte det så hadde jeg nok helt rett i at det hadde blitt mer og mer av det. Jeg ba henne pent om å sende en liten bemerkning om det videre – for det er nå mange av oss som ikke følger motene og notene, hvert fall ikke på alle settene man har av undertøy i skuffen. Litt morsomt å ha noen ulike også. He he. Burde være nok til alle syns jeg da 🙂

Resten av dagen går nok på et lavere gir. Gemalen vil male sine fjell og daler – og frua skal fortsette å nyte, med ryggen i solveggen.

Litt senere blir det taco på oss, og kanskje finner vi en film å kikke på. En rolig men fin kveld blir det nok helt sikkert, med litt smågodt. Det er jo lørran 🙂

Lag deg en fin kveld uansett hva du skal.

#shopping #mote #kubensenter            

14 kommentarer om “Shopping ala frua..

 1. Så flott innlegg. Rusta er også en butikk jeg liker godt, og er innom der hver gang vi drar ti Sverige. Jeg mener vi er i Sverige 2-3 ganger pr. mnd. 🙂
  Jeg synes det er vanskelig å finne jurholdere som er gode å bruk. Men etter å ha fått 4 barn, så må jeg bare ha noe å hempe dem opp med Jeg bruker ikke jurholdere hjemme, da får jurene henge og dingle innom klærne. Det er kun barna og mannen som ser meg her hjemme, og de er meget vant med at jeg går slik :))))))
  Ønsker deg og din mann en koselig lørdag ❤

  Liker

 2. poesimylife: He he. Ja slike butikker er fine, jeg liker de sikkert best fordi jeg ikke er innom så ofte 🙂 Går å kikker meg rundt, ikke så ofte at det blir med en haug hjem. Men i dag ble det litt forbruks påfyll. Nei det er neimen ikke lett å finne noe som både er snasent og gjør jobben. Håper hun tar det videre, skulle dukke opp mer senere – så lever i håpet :-)) Håper dere får en gullegod kveld ❤ denne går vel like fort som andre er jeg «redd» Hehe.

  Liker

 3. Jeg har aldri vært på Rusta, men dit skal jeg nå for å kjøpe en håndsåpe de har der. Den er supergod, og jeg har skrevet om den på bloggen min. I dag anbefaler jeg også er morsom svensk feelgood film. Kanskje noe for deg i kveld?
  Beste hilsen Ingrid på https://ingridtunheim.no

  Liker

 4. Ingrid: Så bra du har funnet en god såpe 🙂 Skal notere meg å kikke etter den neste gang jeg er på Rusta. Der har de veldig mye jeg ikke ser mange andre steder :-)) Den filmen har jeg sett, en veldig koselig film 🙂 Ha en herlig kveld :-))

  Liker

Kommentarer er stengt.