Helikopterbefaring…

I ettermiddag fikk jeg ei koselig melding på telefonen min. Det var fra de som utsteder nettleia her i soknet – de skal ha en helikopterbefaring av strømnettet fra neste uke. Hurra.

Dette satte i gang kverna hos denne frua. He he he.

 Meldingen med sensurerte x-er 😉

Fra onsdag og i 14 dager gjennomfører vi helikopterbefaring av strømnettet på Hadeland og i Lier. Det betyr lavtflygende helikopter i ditt område på dagtid. Vi beklager evt ulemper dette medfører. Om du trenger å komme i kontakt med oss ang denne befaringen, ta kontakt på xxxxxxxx Mvh XX

Jeg kunne nok servert mange tanker rundt dette her, jeg er litt av den typen som med en gang noe sånt dukker opp kommer på masse kreative ideer og tanker om moro.

Jeg tenkte ut følgende kasus. Kunne jeg ringt dem og sakt at jeg var tom for kaffe så de kunne lande litt med en termos?! Eller skal de surre rundt der oppe i flere timer så de kunne hatt lyst på en landing med serverte vafler?!

Enda en tanke – ville de hatt selskap av ei frue som mer enn gjerne kunne tenkt seg å se Hadeland og Lier fra oven?! Hvordan ville det vært å få bli med?! Åååh, det hadde jo vært moro det. Å få bli med på helikopter tur. Noe så gøy.

Men jeg tror vel helst at jeg får sitte her nede å speide etter dem, mens jeg forhåpentligvis har oppholdsvær over knollen. Noe annet er jo å be om et flakslodd med toppgevinst. Lite trolig noen av delene.

Så. God tur til dem da 😉


Ha en fortsatt fin søndagskveld der ute.

#strøm #befaring #stømleverandør #helikopter #helikoptertur                                        

10 kommentarer om “Helikopterbefaring…

  1. Ja tenk å få sitte på…og se bygda fra oven…ikke noe jeg vil..men mange som liker det…holder meg her på bakken jeg….kos deg med duren OVER hodet…hihih..ha en god dag!

    Liker

  2. Toini: Ikke sant. Hadde vært et eventyr. Aldri prøvd jeg, så aner ikke om jeg liker det – men det tror jeg nok at jeg hadde. Takk det samme snille 🙂 Ha en finfin dag i sol 🙂

    Liker

Kommentarer er stengt.