Med suppe på hjernen..

(Ikke sponset, men inneholder produktbilde)

Når gemalen jobber sisteturer lager jeg meg ofte kjappe og enkle middager, velger veldig ofte retter som gemalen ikke har på sin topp 10 liste.

Suppe er vel en av de enklere rettene, kjapt å lage – de gjør seg jo nesten selv – samt at det går relativt raskt å spise. Veldig heldig for meg at jeg liker suppe, så i går ble det en fuktig middag – bokstavelig talt 😉

 

Jeg lander veldig ofte på enten Betasuppe, Kjøttsuppe eller Grønnsakssuppe.

Det er ikke få poser som er spist gjennom alle disse årene, og mange fler blir det nok. De tre kan jeg enkelt «pimpe» opp til å bli som jeg liker dem best. Bruker mer vann, ønsket krydder og litt makaroni. Så har jeg oppi enten farse, pølsebiter eller kjøtt. Ofte har jeg oppi middagsrester fra dagen før (med mindre det også var suppe) Hehe.

På null , nix har jeg en kjapp, smakfull og god middag.

Liker å tro at jeg «pimper» de opp til enda mer næringsrike og gode. Jeg liker godt å lage supper og lapskaus fra bunnen av også jeg, men det blir fort spist opp så det ikke er noe igjen til frysen – og jeg lager ikke så mye mat når det «bare» er meg selv.

Hvorfor må fuglene vite – for det er jo akkurat disse dagene jeg kunne og burde laget opp store porsjoner og fryst ned. Men det blir med tanken – så gjør jeg det heller når gemalen har førsteturer, bare for at alt er spist opp når sisteturene kommer.

Lite balanse der altså. He he.

Denne uka jobber gemalen tre sisteturer til. Han hadde sist hele forrige uke, og da mesteparten av denne uken. Sukk, så nå må jeg snart finne på noe mer, eller annet. Kjenner meg veldig lite kreativ i matveien om dagen, og jeg er ikke noe utpreget pizzamenneske lengre. Spiste meg ferdig på ferdigpizza og og mye av denslags for mange år siden. Hehe.

Har du et godt, enkelt middagstips til en «forsmådd» jernbanefrue.
Kommenter gjerne under her
😉 

#Toro #Orkla #Orklafoodsnorge #suppe #middag #tips #mat                                  

12 kommentarer om “Med suppe på hjernen..

  1. Nammm..ser jo så godt ut..lager du bare kjøttboller av medisterfarse? Jeg har funnet en sånn potetblanding i frysedisken med grønnsaker..brekkbønner og løk…den stekes fort i panne til alt av snitzel, karbonade eller en kotelett..raskt og enkelt….ha en god kveld!

    Liker

  2. Toini: Oh. Det hørtes godt ut – det må jeg kikke etter i butikken neste gang :-)) Ja enten steker jeg noen boller litt først, eller slipper farse som boller oppi suppa. Nam nam :-)) jeg er veldig glad i grønnsaker :-)) Takk det samme, håper kvelden er god hos deg. Her regner det 🙂

    Liker

Kommentarer er stengt.