Flatpakke på gang..

 En ny dag er i gang, med skyhøye kneløft og med lunsjen i magene.
Sola titter frem nå og da. Denne dagen blir fin den, det har jeg, så langt det går bestemt.

Som du sikkert har fått med deg så tar jeg ikke meg selv så veldig høytidelig, jeg vet at jeg både kløner og surrer – vel verdt å le av meg selv. Så lenge andre også ler med meg og ikke av, så er alt bare velstand 😉

På mandag datt det ned altså ned en nøtt i knollen på meg. En av de som leder vei til et lyst øyeblikk. Jeg har en god stund fundert og lurt litt på et hjørne i stua her. Et jeg ikke har vært noe som helst fornøyd med løsningen på, men mandag kveld kom altså løsningen, den helt opplagte løsningen om du også hadde sett det hjørnet. Får nok se det på snap senere. Men det trenger et passe stort skap.

Et rundt meteren høyt skap, og ikke for bredt vil gjøre susen, samt skjule alle de kjedelige kontaktene og opplegget for mediesenteret her i gården. Et skap nesten utelukkende til filmer tror jeg (gloriesmil) dem er det jammen meg mange av her i huset. Det var en tid jeg fanget meg veldig mange filmer, nå skjer ikke det like ofte lengre – men uten å dra ut innlegget mer enn høyst nødvendig for kasus – bokhylla på kontoret vil juble av enorm lettelse ved å få et sånt skap i hus. Men hyllene vil nok for all tid være buet. He he.

Uansett, mandag kveld ble min ide presentert for gemalen, jeg hadde ikke tid til å vente til han kom hjem en gang, så jeg sendte en forberedende snap. He he. Når han kom hjem hadde jeg funnet skapet som passer helt perfekt, og nå er han på vei til butikken, ordner skapet før sistetur. Snille, snille mannen. Hehe, så i kveld skal han få leke seg med noe av det morsomste han vet – flatpakke. He he he he.

Ikke fordi de er vanskelige å sette sammen, men fordi de skal settes sammen. Det tror jeg er noe av de kjedeligste gemalen vet om. Det toppet seg nok bittelitt når vi fikk nøklene her, da hadde frua sett seg ut en del nye møbler, alle flate og i x-antall kolli alle sammen. Han gikk nok litt lei. Hihi.

Min kveld blir altså å rydde unna og klargjøre plassen, og morgendagen blir det og plassere og endelig få det fint i det nest siste hjørnet her nede. Det blir en fin helhet over til TV benken. Hurra for opplagte ideer som av og til sitter milevis inne i knollen på frua. Hvorfor har jeg ikke kommet på det her før da?! Noen ganger lurer jeg litt på meg selv. Hehe.

Fortsettelse følger, når fortsettelse skjer. Hehe.

#møbel #flatpakke #skap       

10 kommentarer om “Flatpakke på gang..

 1. Det er litt sånn med meg at når jeg får en sånn idé, så må det helst skje med det samme 🙂 Så jammen er du heldig som har en som faktisk tar det til seg, og gjør det uten å dra det ut i langdrag 🙂
  Det der flatpakkede greiene er ikke bare greit heller…men det ER mye greiere å frakte fra butikk til hjem da. Så noen fordeler er det jo 🙂
  Kos dere med oppgaven som står for døren og ha en fin kveld ❤

  Liker

 2. Eva: Her også, men så tok det sin tid før ideen kom frem nå. He he, men ja – helst i går når jeg kommer på det 😉 Noe gemalen vet veldig godt (leeer)

  Flatpakker er egentlig litt gull sånn sett ja, man får det med hjem, men jeg for min del er ikke nevenyttig på å sette sammen slike ting – jeg er for utålmodig på sånt rett og slett. He he. Men opp kommer det ❤ Ha en herlig kveld du også =))

  Liker

Kommentarer er stengt.