Flatpakke på gang..

 En ny dag er i gang, med skyhøye kneløft og med lunsjen i magene.
Sola titter frem nå og da. Denne dagen blir fin den, det har jeg, så langt det går bestemt.

Som du sikkert har fått med deg så tar jeg ikke meg selv så veldig høytidelig, jeg vet at jeg både kløner og surrer – vel verdt å le av meg selv. Så lenge andre også ler med meg og ikke av, så er alt bare velstand 😉

På mandag datt det ned altså ned en nøtt i knollen på meg. En av de som leder vei til et lyst øyeblikk. Jeg har en god stund fundert og lurt litt på et hjørne i stua her. Et jeg ikke har vært noe som helst fornøyd med løsningen på, men mandag kveld kom altså løsningen, den helt opplagte løsningen om du også hadde sett det hjørnet. Får nok se det på snap senere. Men det trenger et passe stort skap.

Et rundt meteren høyt skap, og ikke for bredt vil gjøre susen, samt skjule alle de kjedelige kontaktene og opplegget for mediesenteret her i gården. Et skap nesten utelukkende til filmer tror jeg (gloriesmil) dem er det jammen meg mange av her i huset. Det var en tid jeg fanget meg veldig mange filmer, nå skjer ikke det like ofte lengre – men uten å dra ut innlegget mer enn høyst nødvendig for kasus – bokhylla på kontoret vil juble av enorm lettelse ved å få et sånt skap i hus. Men hyllene vil nok for all tid være buet. He he.

Uansett, mandag kveld ble min ide presentert for gemalen, jeg hadde ikke tid til å vente til han kom hjem en gang, så jeg sendte en forberedende snap. He he. Når han kom hjem hadde jeg funnet skapet som passer helt perfekt, og nå er han på vei til butikken, ordner skapet før sistetur. Snille, snille mannen. Hehe, så i kveld skal han få leke seg med noe av det morsomste han vet – flatpakke. He he he he.

Ikke fordi de er vanskelige å sette sammen, men fordi de skal settes sammen. Det tror jeg er noe av de kjedeligste gemalen vet om. Det toppet seg nok bittelitt når vi fikk nøklene her, da hadde frua sett seg ut en del nye møbler, alle flate og i x-antall kolli alle sammen. Han gikk nok litt lei. Hihi.

Min kveld blir altså å rydde unna og klargjøre plassen, og morgendagen blir det og plassere og endelig få det fint i det nest siste hjørnet her nede. Det blir en fin helhet over til TV benken. Hurra for opplagte ideer som av og til sitter milevis inne i knollen på frua. Hvorfor har jeg ikke kommet på det her før da?! Noen ganger lurer jeg litt på meg selv. Hehe.

Fortsettelse følger, når fortsettelse skjer. Hehe.

#møbel #flatpakke #skap       

10 kommentarer om “Flatpakke på gang..

  1. Så spennende! kos deg med klargjøring..og ideer kommer hele tiden…tenk så kjedelig det hadde vært om ALT kom samtidig…..Ha en god dag!

    Liker

  2. Toini: Javisst gjør dem vel det. Knis, tatt meg nesten 6 år å komme på at jeg ville ha et skap der – så gemalen har nå ordnet skap fortere enn svint, sikkert så jeg ikke skulle komme på noe annet 😉 he he he. Nå er det klart for skap. Det blir nok satt opp i natt. Ulp. Gemalen er hemmat med flatpakke litt over 23 i kveld :-)) vente vente. He he he. Kos deg med dagen, nå skinner sola her, sånn av og på :-))

    Liker

Kommentarer er stengt.