Der skapet skulle stå..

Står det nå 😉

God dag der ute, torsdagen er i full sving, det er vi også etter en helt skrudd natt. Bokstavelig talt. Hehe.

Innleggene om skap er ikke sponset, hvis noen skulle lure noe som helst på det!

Gemalen kom ikke akkurat inn døra her med flatpakken under armen i går kveld, den var visst tyngre enn som så – men inn kom den.

Gikk du glipp av oppstarten til det hele så kan du først lese litt om det H E R =))

Del 2 av kvadet kan du lese H E R =))

Nå har vi kommet oss til dette innlegget, så da fortsetter jeg der vi plutselig slapp opp litt, med en drill på lading og heftig gjennomgang av blekka som medfulgte under flere lag papp.

Når gemalen skal sette sammen flatpakker er det nærmest fornuftig å skygge banen litt, ikke fordi han blir hissig og irritert – men fordi skravla går i ett sett.

Det bables og diskuteres over høye og lave sko. En gemal høres fort ut som en gruppesamtale med fire andre via telefon – og det helt til enden av oppgaven er farlig nær. Når jeg har hørt på lenge nok, flira en hel del, så er jeg og bittelitt svett i øra.

Stort sett er det veldig moro å høre på gemalen helt til endes, men siden Ludvik mer enn gjerne ville være med å skru, så gikk vi ut i vinden. Fyttirakkern for et vindvær det var her i går kveld.

Jeg tok på meg jakken min, og det siste jeg hørte før jeg gikk ut var at gemalen knurret heftig til den store pakken med skruer.

«Se på den pakka med skruer aaaa» tihihi.

Gemalen er gull. Jeg digger han, og evig takknemlig for at han er min. Som Gollum (Smeagol) ville sakt det «my prrrrrecccciousssssss» hehehhehe.

Mens gemalen skrudde og justerte gikk Ludvik og jeg en lang kveldstur, Ludvik ville for en gangs skyld gå litt lengre enn han vanligvis vil – hurra. Håper det er et godt tegn som kan vare så lenge at vi kan få til mye mye mer.

Skapet sto ferdig og på plass 01:50, og i dag er min plan å vaske og innrede. Jeg tror det blir veldig bra, til slutt. Hvordan det ble du lese om senere i dag.

Lag deg en så fin dag som mulig så lenge.

#ikkespons #skap #ikea #innrede #møbel

10 kommentarer om “Der skapet skulle stå..

 1. kaosverden89: Så koselig 🙂 Ja du skal få se hvordan det blir. Akkurat nå har jeg funnet ut at skapet er dypere enn hodet regnet, så jeg er på full fart inn I skapet, for å si det sånn 😉 Hehe. Ha en herlig dag så lenge du også ❤

  Liker

 2. Jeg gledet meg til å se skapet jeg nå..men neida…hihihi..får bare vente da…Byggesett er ikke populært her i huset….men ofte jeg må trå til…Håper det ble fint, og som du håpet….ha en fortsatt god dag!

  Liker

 3. Toini: Kommer senere i dag 😉 Hehe. Nå holder jeg bokstavelig talt på å flytte inn I det dype skapet 😉 hihi. Nei byggesett er en enorm tålmodighetsprøve for meg, jeg har altså ikke ro på meg på sånne ting, så det blir bare rot. Gemalen derimot, han har både ro og fatning, men det ble veldig mange flatpakker når vi flyttet inn i vårt nybygde hus, så det var vel hakket før han «kastet opp» når jeg igjen nevnte møbel. He he. Nå blir det vel en to-tre måneder til neste runde. Hobbyrommet mitt 😉 kos deg med dagen videre så lenge :-))

  Liker

 4. Ser så utrolig fint ut, film er ikke min sterke side. Så kanskje en film i julen for et par år siden…hehe…ikke god på det…kan gå på kino en sjelden gang. Men litt tiltak. Se på film her hjemme får jeg lissom ikke ro over meg…

  Liker

 5. solliv: Takk for det 🙂 Ble ganske fornøyd selv også. Jeg så nok mye mere film før, men liker fortsatt godt å sette meg/oss ned med en film i ny og ne nå også 🙂 Kino er ikke vi så veldig gode på, da må i så fall billetter bestilles med en gang, ellers venter vi til det er for sent – om må vente til den kommer på plate 😉 Hehe.

  Liker

Kommentarer er stengt.