Skapet, i flere deler..

Nå anser jeg meg som ferdig med prosjekt skap, enn så lenge.
Har du gått glipp av starten, og fortsettelsen så linker jeg de opp her.

Del en av kvadet..

Andre del..

Tredje kapittel..

 Siste del av kvadet, soga eller hva jeg skal og kan kalle det kommer her.

Det var altså på mandag jeg kom på ideen om at et skap, ville ta seg godt ut i det ene hjørnet i stua. Et hjørne jeg ikke helt har funnet en fin løsning på – i løpet av de snart 6 årene vi har bodd her. Tirsdag var jo den dagen det var, så i går sparket gemalen fra litt tidligere, for å kjøpe skapet jeg hadde målt og sett meg ut. I og med at butikken ligger utenfor særlig omvei på vei mot jobb.

Det som kunne passe inn med tanke på størrelse og farge var det som kom hjem, sånn må det jo bli. Jeg er ikke noe fan av hvite, eller helt lyse møbler, så resten av møblementet her i hus er enten grå eller mørke – så da måtte det bli svart, selv om mørk brun hadde vært ideelt. Pirk – ja jeg vet. Tror jeg kunne blitt en god flisespikker periodevis. He he.

Uansett, i natt sto det da altså ferdig. Tok bilde av det så fort det sto der, så jeg har prøvd å redigere bildet for å få det litt lysere. For å fortelle hvor genialt sammensatt jeg er – så kunne jeg jo tatt et nytt bilde i dag i stedet eller?! He he.

En for oss ny dings som fulgte med i esken er, ja, en dings. En duppeditt til å putte spikerene i, slik at man ikke må måle og kikke når en spikrer fast bakplata. Den var tilpasset så en ikke kunne bomme. Trampeklapp for medfølgende dings.

Skapet er akkurat passe stort, dybden passer perfekt for film mappene mine, men da ikke i det hele tatt for filmer med cover. Så jeg holdt nær sakt på å flytte inn i skapet tidligere i dag. Kommer et par slike mapper til i hus tenker jeg, da blir det nok plass til alle sammen. Skapet er forbeholdt filmer, og frua har noen….

Mens jeg sorterte og ryddet i filmene fant jeg igjen to gode bokser. Barndomsminner deluxe. Jeg var en av de som satt klistret når disse gikk på TV. Og selv om det er laget nyere versjoner av dem begge – så er det disse to som er de «ekte» for meg. Det er faktisk ytterst få nye versjoner som kan ta over førsteplassene hos meg. De nye kan være både gode og fine, men jeg er nok muligens noe sær når det kommer til film og musikk. He he. Meg om det si…

Jeg kan vel med en gang legge til at før jeg får tak i et par mapper til, så fikk jeg ikke plass. Det var jeg veldig forberedt på. En eller to mapper til må i hus. Bruker en slik CD plate mappe med plass til rundt 200 plater i. Har to, trenger nok to. He he. Jeg er ikke bruker av Internett når det gjelder film. Liker å kikke gjennom samlingen min, finne den jeg vil se – og stappe plata sammen med en vaffel inn i maskina og snurre film. Alltid likt det best. Jeg er nok en smule «old fashion» på mye.

Mente ikke bokstavelig det med vaffel altså, det er et lite minne jeg av og til bruker å legge til. Fra den gangen man spurte hvordan maskinen jobbet for å vise meg filmen – og den enkleste måten å forklare meg hvordan film fungerte, var å si at det satt en liten en der inne og sveivet. Denne måtte vel bli veldig sulten?! Så noen forsøkte å mate videospilleren med vaffel. Det var en periode flere forsøkte det. Men så var det ofte fullt på verkstedet også. Der man kjøpte brukt utstyr på Strømmen. He he.

Penser meg fint tilbake til sporet ved å si at jeg for nå er ferdig med kasus skap. Nå er det fullt inni, og dandert på toppen. Det ble bra.

I kveld tror jeg jammen meg at jeg vil se på en god «gammel» klassiker.

Lag deg en finfin kveld =)

#ikkespons #skap #ikea #film #nostalgi #minner #narnia #countryliving #redneck #hillbilly                       

14 kommentarer om “Skapet, i flere deler..

 1. Ann: Takk for det :-)) Men hva mener du med floskler? Den skjønte jeg ikke helt, men når platene var plassert kom jeg meg ut av skapet igjen. He he :-))

  Liker

 2. Det skapet var kjempefint. Det ser ut som at det passer meget godt i det hjørnet. Heidi var min favoritt også. Så var det ei jente som het Pønky, hun var tøff 🙂
  Jo det skapet var virkelig fint å sette der 🙂

  Liker

 3. poesimylife: Jaaa, husker den jenta jeg også. Gikk veldig mye fint på TV før, nå er det et stykke mellom godbitene syns jeg 🙂 Er da noe bra nå også – men inntrykket er nok ikke helt der det var. He he.

  Liker

Kommentarer er stengt.