Positivt blå mandag..

Mandagen ble blå. Knallblå. Denne versjonen av blåmandag liker jeg godt altså. Blå himmel så langt øyet ser, og ei gul kule som varmer godt midt på. Kan nesten ikke bli bedre vær enn det her.

Hvert øyeblikk skal vi ut på den lille turen som ikke ble noe av på lørdag. Den utgikk sammen med alt annet fornuftig, da gemalen begynte å rake plenen istedenfor husker du. Ha ha.

Men i dag skal frua se om hun får tak i flere slike koffert mappe ting til filmene sine, det må til det nå – når 47 nye bøker kom i hus i går. Hehe. Gikk du glipp av det, og siste halvdelen av søndagen så kan du lese det H E R =)

Mens gemalen så på fotballkamp i går kveld fant jeg frem den første boka i serien, og jeg rakk å komme et godt stykke i den. Begynner allerede å forstå hvorfor den fortsatt er like populær. Så langt jeg har lest er den veldig godt skrevet, ble lett revet med. Morsomt at det både har kommet meldinger og snap-er fra dere som forteller at mange har lest den, både en og to – og opp til 5 ganger. Jøje meg. Da er den godt likt. Hihi. Morsomt.

Tilbake til dagen i dag så er vi altså på tur ut. Håper jeg får tak i mappene som sakt, så jeg kan fortsette sorteringsjobben i kveld. Skal bli fint å få samlet nesten alle filmene sånn noenlunde oversiktelig i skapet. Håper bare butikken har igjen to, spøkte for det når jeg kikka på nettet. Tar turen og håper det beste. Gemalen har så smått begynt å kremte her, så da får jeg finne sokker, sko og leppegreiene mine.

Lag deg en fin dag så lenge. Etterpå tenkte jeg rett å slett å fronte noen herlige bloggere. Blir nok en liten serie av det nå og da. He he.

6 kommentarer om “Positivt blå mandag..

Kommentarer er stengt.