Fronter bloggere #1

Nå og da fremover tenker jeg å fronte blogger jeg synes er fine, rett og slett for å gi de litt oppmerksomhet. Tanken har vært der en stund, men som alltid liker jeg å gå litt utenfor hva andre finner på, så jeg tenkte litt på hvordan – nå har jeg kommet på noe jeg tror er en fin måte.

Jernbanefrua fronter gode bloggere del 1: Bilder.

Del 1 er altså bilder. Bloggere jeg synes tar utrolig flotte naturbilder, i tillegg til det skriver de om løst og fast, slik de liker det, og slik jeg liker det. Akkurat i dette innlegget velger jeg å fronte de av fellesnevneren bilder, men hver og en har utrolig flotte innlegg om helt andre ting også. Fra sårt til søtt – og alt i mellom.

Den første jeg velger å fronte er Ei Heks hun skriver bloggen «Ei_heks» uten at jeg tar henne for å være en altså. Skriver om det aller meste, og gjerne med flotte bilder til.

Den andre jeg vil fronte er Toini hun skriver «dvergpinchereimitthjerte» og tar en mengde utrolig flotte bilder. Alt fra dråper til insekter på kloss hold.

Den tredje jeg ønsker å fronte er Mette hun skriver bloggen «etdiktomdagen» både dikt og fine ord, med vakre bilder til.

Som den ikke fullt så sure fjerdeplass kommer Annebe hun skriver bloggen «annebe» og deler av seg unike bilder av både antrekk og natur.

Den femte og siste for dette innlegget blir Eva hun skriver bloggen «evaswindow» med mange flotte bilder til.

Felles for disse er variert og koselig innhold – med utrolig flotte bilder til, som jeg valgte som en type tema.

Ble ikke du en av de heldige denne runden, så kanskje neste?! Om ikke så alt for lenge kan du få lese om fem nye bloggere hos meg. Om det blir under tema eller ikke får tiden vise.

Jeg mener naturligvis ingenting med å kategorisere bloggere. Vil bare forsøke å fronte de på min måte, samle flotte bloggere som har minst en fellesnevner sett fra mitt sted. Om det har noe for seg aner jeg ikke, veldig veldig mange serverer utrolig flotte bilder, så jeg kunne jo fortsatt innlegget til morgenkvisten. Men etter en heftig diskusjon med meg selv kom jeg frem til at det er både annerledes og koselig å gjøre det på den måten. Verdt forsøket.

Alle er vi herlig ulike, og skriver om veldig mye forskjellig. Diggbart 😉

Ha en finfin dag videre «I?ll be back» senere.

#blogger #blogg #bilder #fremsnakk                       

30 kommentarer om “Fronter bloggere #1

 1. Tusen takk ❤
  Var på besøk på del 4, og fant ut at jeg jammen har gått glipp av de 3 forrige, så måtte jo så klart innom å kikke 🙂 Og så fant jeg jammen meg selv her jo 😀
  Og alle de andre du også skriver om her er på min favorittliste også 😀
  Vi blir jo som en stor familie her inne ❤
  Håper du har en herlig helg ❤

  Liker

 2. Eva: Hihihi :-)) Ja du har vært med du også vettu ❤ Du har jo helt rett i det – vi blir som en slags stor koselig blogg «blokk» veldig veldig fint alt sammen 🙂

  Liker

Kommentarer er stengt.