Mappe, ikke map…

Mandagen når sin kveld, og nok en dag kan krysses av for fin. Gemalen er nå på vei mot nattevakt, og frua skal øve på å stå på hode i mapper. Det tror jeg kan bli særdeles interessant – så jeg er glad for at den eneste tilskuer holder «smatten»

Det ble mapper, de hadde igjen akkurat de jeg ville ha – flaks med den. Selv om den ene i butikken et øyeblikk lurte på om det var kart jeg skulle ha. Altså map. Jeg forklarte jo hva jeg skulle, så hvordan de to tingene kunne henge sammen er jeg foreløpig litt usikker på. Hehe.

Uansett. Det er nå litt av en morsom jobb jeg har innbilt meg – er av det smarte slaget. Det er ikke en jobb jeg har planer om å angre på i alle fall. He he he.

Når jeg til slutt har fått satt inn 320 filmer til sammen i de to store, pluss 64 i den lille – da angrer jeg ikke. For å si det bokstavelig. He he. Da skal det få være sånn. Da har jeg 4 mapper totalt. De tar jo mye mindre plass i skapet. Vet ikke om jeg ender med så mange filmer, det er nok noen jeg kan løsrive meg fra også, når jeg får gått igjennom alt sammen.

Og enda vil det bli igjen en del med cover på, det er en del jeg fortsatt vil beholde cover på. Klassikere, filmer som ikke er enkle å få tak i.

På vei hjem ble vi sittende i «manuell dirigering» kø. Mens vi satt der å kikka, kom jeg til å tenke på en god bok «Ringenes Herre» da jeg kikka oppover skauen, så på hva naturen må gi tapt for – for at menneskeheten egoistisk skal storme ytterligere fremad gjennom bombom. Jeg satt å lurte på, hvor mange «Entating» det kan ende opp med her. He he he.

Hogst til ære for den nye veien som skal komme.

Ja ja, nei nå får jeg se hvor mange filmer jeg får satt inn i kveld – så skal jeg kose meg litt med boka mi før Ludvik og jeg prøver oss på en tur ut i villmarken. Jeg er en av dem som liker å gå i skauen, også når det er mørkt. Går ikke så langt innover at jeg ikke ser noe da – må legge til det, syns jeg ser naboene løpe etter når frua vræler midt i skogen fordi hun ikke ser skogen for bare trær. Ha ha. Tørt, men lell da. Hehe.

Så må jeg ikke glemme å legge igjen en lapp,
så gemalen husker å få opp flaggene
før han legger seg i morgen tidlig. Hurra for 8.mai
:-))

Lag deg en så fin kveld som mulig.

14 kommentarer om “Mappe, ikke map…

  1. Jeg elsker å gå i skogen i mørket. Da bruker du andre sanser enn om dagen og opplever skogen på en annen måte. Men jeg er sykt mørkeredd så jeg tør ikke gå alene! 😀 😀 😀
    Ha en god natt, vakre! Drøm gode drømmer! Klemmmmm ❤

    Liker

  2. Ei_heks: Helt enig med deg, det er noe magisk ved å tråkke i skogen etter sola har gått ned. Får helt sjelefred ❤ Ha en god natt med fine drømmer snille ❤ Klem klem

    Liker

Kommentarer er stengt.