Brune strømper ved Randsfjorden…

Med et knips, har dagen blitt til kveld. Gemalen er på vei til nattevakt –
Ludvik og jeg sitter som spikret fast på terrassen
(ikke i, men på)
D
ette har jammen meg vært en varm dag. Greier ikke klage på dette her.

«Knestrømpene» fra i fjor har på en to-tre dager blitt enda mørkere. Hvert år går jeg i knekort fra første høvelige dag i mai til en guffen september dag. Sesongen har startet bra i år også – men det betyr jo og, at leggene blir noe brune etter hvert, som igjen vil si at jeg har «knestrømper» hele året. Jeg får heldig lett og fort farge, heldige gener der synes jeg, og gemalen syns de er lekre, veldig «meg» å trippe rundt i mørke «knestrømper» billigere får en dem ikke. Skal lure på om det er flere grunner til alle sisteturer og netter?! Hmm. Hihi. Skal få tatt bilde av de så kan du «dømme» hvilken denier de er 😉

Ansiktet har også fått en kledelig nyanse siden påske, med en veldig tydelig skille (les: skjerf skille) jeg brukte skjerf i hele påsken, det synes – og den der skal jeg nok få «jobbe» litt med. Men det får gå, jevner seg vel kanskje ut før vinteren. Om jeg legger skjerfet over ansiktet noen dager og strekker hals kan det kanskje gå, eller ja nei.

Dette har uansett vært en veldig god sole seg dag, men å sitte rett opp og ned med øynene igjen – mot sola er ikke meg. Jeg må finne på noe. Så mutter og jeg tok ei litta runde ut. Randsfjorden gliste til meg i dag.

Jernbanelinja – tur/retur Bergen 😉

Et knepp til høyre fra forrige bilde – Randsfjorden Kirke 🙂

Blommisene har endelig begynt å dukke opp rundt hushjørnene også, våren kom brått på i år. Har alle rukket å legge om til sommerdekk tru?? He he he.

Nå skal Ludvik og jeg snart rusle inn å se en film.
I kveld skal jeg kose meg med nyinnspillingen av «
Mord på Orientekspressen»
tror den kan være veldig bra?! Likte veldig godt den tidligere versjonen hvert fall.

«Agatha Christie» var virkelig noe for seg selv. Jeg liker godt å se på filmatiseringen av hennes krimgåter. Så pen i språket her nå at det går nesten ikke an 😉 Tro meg, jeg prater ikke som jeg noen ganger skriver. Blir bare så fort revet med noen ganger. He he he.

Lag deg en finfin kveld videre.

#randsfjorden #agathachristie #krim #film                          

14 kommentarer om “Brune strømper ved Randsfjorden…

  1. Så herlig med litt farge på kroppen..Det gir jo masse D-vitaminer! Jeg er ikke så flink å kle av meg..skal finne frem noen shorts etterhvert..men haster ikke..hihih..Bilen har heller ikke fått sommerdekk..men den har ikke pigger på da…så det går…Ha en god filmkveld!

    Liker

  2. Toini: Javisst. Koser meg masse ute i sola, i dag også – for dette var i går, hihi :-)) Ha en herlig kveld du også, sitter ute å «jobber» med «knestrømpene» passert 40 grader i solveggen her ❤ herlig.

    Liker

  3. Ja jeg så plutselig at alle jeg kommenterte på..var i går…jeg henger tydeligvis etter her…hihihi…Kos deg med DENNE kvelden også…

    Liker

Kommentarer er stengt.