Spretten kake..

God dag «himmelsprett» og andre spretne der ute.

Dagen er i full gang, og snart skal frua dandere kake. For det ble da kake etter gårsdagens shopping, og enda en shopping tur – les bare her =)

Joda, frua svingte bortom butikken en tur til hu, og fanget kakemiks for langpanne, type brun. Fortalte nok aldri at det var sjokoladekake gemalen skulle få – greit å ha noe å gå på hvis det skulle bli helt feil. Men det gikk da så bra så, du som har frua på snap fikk såvidt det var se en snap eller to med doningen i aksjon – fant ut at det er kjekt å bruke hendene til det jeg skulle, holde styr på røra og doningen.

Altså, jeg er ei kløne – noe annet tør jeg ikke si. For mens jeg kom på at jeg hadde glemt å ta snap av denne seansen sto jeg med håndmikseren i handa. Overså totalt stativet og støttet den opp med brødristeren for å hente telefonen (?!) Når jeg da kom tilbake med den, ja så hadde jeg jo bare ei hand å feste håndmikseren på stativet, samt å få bollen i spor. Flaut til og med å skrive hvor korttenkt og distre denne frua kan være til tider.

Noen ganger hopper jeg over flere trinn oppi topplokket, fra fig A til D på arbeidstegningen, i løpet av fryktelig kort tid. Det er rett og slett flaut at den ene hjernecella drømmer seg bort til å bade i fjorden, mens den andre desperat prøver å holde hodet over vannet.

Jo, av og til virker det som det meste er ute på badeferie her. Jeg kan le av det selv, som oftest etterpå 😉

Heldigvis vedvarer ikke klønete kasus gjennom hele prosjekt. Hadde det gjort det – hadde jeg neppe prøvd meg på utagerende….. noe som helst.

Hovedpoenget er uansett at jeg foreløpig er veldig fornøyd med denne nye doningen. Den gjorde jobben, vel – jeg håper den gjorde jobben. He he.

Så nå skal trinn to og tre utføres før gemalen skal få smake på herligheten til kaffen etter middag. Ja kjære, ingen kake dør du har spist middagen din 😉 he he he.

Frua kommer tilbake med mer senere 😉

Lag deg en så fin dag som mulig så lenge.

#kakemiks #håndmikser #philips #kake #sjokoladekake #ikkesponset #toro

20 kommentarer om “Spretten kake..

  1. Doc&Dask: Javisst, kake ble det. Og nå har den fått både innhold og glasur. Mer kommer 😉 he he. Ikke vant med noe godt til kaffen, så dette skal nok smake 🙂

    Liker

  2. Nammm….ser kjempe godt ut..og den smakte nok også godt…BRA doningen gjorde jobben..og det kan jo gå i surr for et hvert hode..i denne varmen..for vi( du) kan skylde på varmen vettu…hihih.. ha en god kveld!

    Liker

Kommentarer er stengt.