Kakemiks til håndmiks..

Først og fremst denne herlige vårsommer kveld vil jeg si, at å legge igjen en kommentar hos meg, kun inneholdende overskriften til eget blogginnlegg, pluss link til innlegget ikke fungerer som ønsket 😉 slike kommentarer blir ikke publisert.

Hadde jeg kjent vedkommende, kunnet stå for alt sammen, og visst at det var rett – kanskje 😉

Ikke første gangen det skjer, så jeg nevner det nå, for jeg synes det er en litt kjedelig måte å promotere for seg selv på. Finnes koseligere måter. Hurra 😉

Kvelden har igjen krøpet seg innpå, og frua har vært ute en liten tur til. Tidligere i dag fortalte jeg om den nyinnkjøpte doningen til hjemmet. Les her om du vil =)

Men i all viraken med eske og andre varer glemte jeg jo helt å kjøpe inn noe å teste doningen med, siden gemalen hadde lest det forrige innlegget – og frua der hadde lovet servering så måtte jeg jo avgårde, man holder jo det man lover og alt det der. Hehe.

Jeg pleier som oftest å bake fra bunnen av når jeg først baker, det hender det blir en ferdig miks, men det er nå mest kos å bake når det må måles og veies – og det blir som både mor, mormor og oldemor har servert det før. Men mens jeg sto der i butikken, litt klam i nakken, mens gradestokken sakte tuslet seg ned igjen fra «førr» så grodde jeg fast litt ved ferdig miks hyllen.

Siden gemalen leser bloggen forteller jeg ikke nå hva han skal få servert, går det ikke som planlagt så har jeg med det bittelitt å gå på. Da kan jeg jo si at det skulle være sånn. He he he.

Så når gradestokken mildner litt inne også så setter frua på komfyren. Da skal doningen få kjørt seg på kakemiks. Tror det blir bra jeg, minimum som på bildet på pakningen, slike bilder er jo bare herlige 😉 Har du frua (jernbanefrua) på snap så får du i alle fall muligheten til å se hvordan det går utover i kasus. Går nok bra, får vi tru.

Fortsettelse følger.

Så da gjenstår det bare å ønske deg en finfin kveld videre. Og la oss håpe at morgendagen blir like solrik.

#håndmikser #kakemiks

10 kommentarer om “Kakemiks til håndmiks..

  1. Så varmt det er hos dere da…Jeg har sluttet å se på gradestokken…men har vært varmt her også…Koselig å bake litt midt i uken..hverdagslykke! Det ble sikkert kjempe godt…

    Liker

  2. Toini: Ja det har vært godt og varmt, blir nok det i dag også :)) Skal snart pynte kaken, blir nok snadder litt uttpå 🙂 Håper dagen din har startet godt 🙂

    Liker

Kommentarer er stengt.