Fronter bloggere #2

Mandag ettermiddag frontet jeg 5 bloggere som serverer flotte bilder for oss som leser. Gikk du glipp av det innlegget så kan du lese det H E R =)) Denne gangen velger jeg å fronte flotte bloggere med et eller flere tema. Noen går på helse, andre på kriminalitet og omsorg.

Jernbanefrua fronter flotte bloggere del 2. Tema.

Den første jeg velger å fronte i dag er Heidi hun skriver bloggen «dramakven» og der skriver hun om sin hverdag med aggressiv livmorhalskreft. Hun skriver i liknende humor som meg, og greier virkelig å sette livet litt i perspektiv.

Den andre jeg velger å fronte er Marri hun skriver bloggen «marribergan» hvor hun skriver om sine dager med leukemi.

Flotte damer begge to, som åpent velger å dele av sine erfaringer, tanker og utfordrende med de diagnosene. Krysser alle labber for deres vei videre.

Den tredje jeg ønsker å fronte i dag er Kaosverden89 hun skriver bloggen «kaosverden89» hvor hun blant annet forteller om sine hverdager med angst, depresjon, ADHD.

Den ikke så sure fjerdeplassen går denne gangen til Poesimylife hun skriver bloggen «poesimylife» hvor hun blant annet forteller om utfordringer rundt barnas skolegang, «frozen shoulder» og livet.

På femteplass i dag velger jeg å fronte Ylva hun skriver bloggen «rosaroever» hvor hun forteller hvordan det er å være innsatt i fengsel, som kvinne. Hvilke utfordringer det gir, hvordan hun ikke anbefaler ungdom å ta de samme valg, samt at vi får lese om tanker rundt hennes vei videre.

Disse fem er alle flotte bloggere, alle er jo verdt en god oppmuntring, men når helsa slår flikkflakk – eller livet for den del, så velger jeg å fronte de slik at flere lik meg kanskje vil støtte de videre på veien ❤

Flere slike innlegg kommer.

#framsnakk #blogger #tema

24 kommentarer om “Fronter bloggere #2

  1. Tusen takk for kjempe hyggelig tilbake melding. Du virker som en utrolig hyggelig dame og det er koselig og lese bloggen din. Klem

    Liker

  2. Ylva: Bare hyggelig det kan du skjønne, for jeg kan veldig godt si takk det samme :-)) Håper du har hatt en fin kveld, og at morgendagen blir god. Klem

    Liker

Kommentarer er stengt.