Hudanalyse..

*Ikke sponset, men inneholder produktbilde.

Som nevnt før i dag skulle frua tilbake på apoteket en tur, og jeg dro i vei når gemalen var på bena etter nattevakt. Men som vanlig er det ikke «bare» med meg, når noen venter på meg ute (les:mutter) så enten skravler jeg meg vekk, eller kikker på ting, som igjen tar tid. He he.

Jeg har tidligere fortalt at damen på apoteket her nede har hjulpet meg veldig med å finne håndkremer som gjør noe for meg. Det har tatt meg borti 17 år å finne en god håndkrem, hvorfor jeg ikke har spurt om hjelp før aner jeg ikke nå, for på bare to måneders tid har hendene mine blitt noe helt annet.

Hurra for alt som fungerer – og nå er jeg der igjen. I går hjalp hun meg å finne sommer kremen til hendene mine, men når jeg kom hjem i går grublet jeg to og et halvt sekund over hvorfor jeg ikke spurte om hjelp til ansiktet også – mens jeg først var der. Så det kasuset sparte jeg til i dag.

Jeg har ikke vært, og er ikke den som legger ned veldig lang tid på badet om morgenen. Da er jeg alt for sår i rygg og stiv i kroppen til å stå å «dille» over tid. Ansiktet får en kjapp vask med egnet såpe, og en krem som ikke har syntes å gjøre en døyt for meg, ikke det jeg vil i alle fall – men hva skal man egentlig tro at en krem kan gjøre?! Jeg har ikke for vane å tro på slike mirakler jeg.

Damen på apoteket her holder nå på å utdanne seg innen hudpleie, så heldig for meg da – at det er akkurat henne jeg har spurt om råd og hjelp. En koselig dame med masse humor, akkurat slik jeg liker det. Nix høytidelige salgstriks, og nix selvhøytidelig seanse. Jordnært.

Vi er jo som vi er i kropp og utseende, hvorfor ikke ha det litt moro med det som er?! Jeg liker det mye heller enn å gå rundt med ønsker om å fikse på kroppen min.

Uansett, på apoteket (Vitus) så kan man få en gratis hudanalyse, om det er kampanje nå eller om det er generelt aner jeg ikke, men hun spurte om jeg ville ha en slik – og jeg sier aldri nei til noe som kan være både interessant og moro, helst begge deler.

En slik analyse tar anslagsvis 3 minutter. En dings blir satt på 5 steder på huden. Panne, tinning, under øynene, kinn og hals. Fungerer nesten som et termometer – som da leser av fuktnivået på de stedene.

Det var faktisk veldig moro å se hvor jeg landet hen. Min utfordring er en fet T sone – hovedsakelig panne og nese – og siden jeg da logisk nok bør unngå oljebaserte produkter på de to stedene, og jeg ikke har hatt lyst på veldig mange produkter for i hodet mitt én misjon – så har det blitt for lite fukt i kinnene. Jeg var noe tørr i kinnene, og panna glinset som en julekule i mai.

At jeg hadde mer fukt på halsen enn i panna var for meg en overraskelse, men sånn er det nå.

Og det fine med hele analysen, damen kunne finne produktet som kan så godt som hjelpe akkurat min hud – ut i fra hvor jeg landet på «kartet» men med bittelitt slingringsmonn siden ingen er helt like. Fiffig altså.

Så hun landet på en krem, og heldigvis for meg er det i disse dager 50% på den minste flasken da de kun skal føre de litt større heretter. Fikk teste den mens jeg var der, og jeg ble mektig imponert lenge før jeg var hjemme igjen. En liten «dært» på håndbaken smurte jeg fort utover i panna mens vi snakket sammen, jeg var da allerede litt blank etter noen timer på beina, men lenge før jeg var hjemme var panna matt og tørr, og det er den enda! Hurra.

Jeg regner nå veldig med, at jeg henger litt etter på disse tingene. Igjen har jeg aldri lagt sjela helt i å ta med meg disse utfordringene til mennesker som kan noe med det – og det morsomste er jo, at jeg blir så overrasket over at produktene hjelper. Skeptikeren i meg får en durabelig knekk. En morsom en.

Budskapene i hele innlegget er som følger 😉

For det første håper jeg at damen her nede «kommer ut i flere opplag» slik at mange kan få nøyaktig samme hjelp som jeg har fått de siste månedene. Og har du noen utfordringer med huden din, noen elementer i ansiktet du ville fått hjelp til, så ta deg en tur til Vitus da vel, og hør om du også kan få en analyse. Skader jo ikke hvert fall.

Jeg roser de som ikke står der kun for å selge, men som oppriktig vil yte noe for de som kommer innom, helt uten forpliktelser om å kjøpe. Dette har jeg nok allerede spart mange kroner og et uvisst antall uhøytidelige sukk på, ved å få hjelp, og kjøpe de rette produktene for meg, med en gang. Det blir jo fort både dyrt og kjedelig å prøve og feile hele tiden. Så i løpet av et kvartal har jeg altså fått noenlunde kontroll på de to utfordringene jeg synes jeg har hatt.

Krysser labbene for at det varer.

#ikkesponset #hudanalyse #gratis #hud #vitusapotek #apotek #dermalogica #hudkrem #krem #skjønnhet #pleie #velvære

8 kommentarer om “Hudanalyse..

  1. frodith: Ja jeg har ikke vært flink til å spørre meg fore, nå følte jeg at jeg hadde en bit flaks også ettersom hun på apoteket nærmer seg eksamen i hudpleie. Bruker ikke så mye jeg heller, har vært litt om høst og vinter. Men undervurdert å pusle litt med huden, føler meg litt fresh etterpå :-))

    Liker

  2. Så bra! ja jeg lærte en gang at de fleste har sånn t stykke fra panne og over neserot som er fetere en de andre stedene i ansiktet…Jeg vansker meg med vann, og smører med loreal krem…alltid gjort..og er fornøyd med det..men er jo supert at man kan få hjelp om man føler at ting er et problem..så lykke til, og kos deg med kvelden!

    Liker

  3. Toini: Jasså sier du det?! Det visste jeg ikke :-)) Følte det nok ikke problematisk, men moro at det faktisk finnes noe som kan hindre produksjonen. Ikke trodd så veldig på alle disse produktene som finnes. Så skeptikeren i meg fikk beskjed i dag :-)) Kose deg masse videre i kveld du også snille :-))

    Liker

Kommentarer er stengt.