En klipp til Melodi Grand Prix..

Så er kvelden her, og det er straks til for Eurovision Song Contest anno 2018, eller Melodi Grand Prix som det het før – og som sitter litt mer spikra fast i knollen enn dette nye 😉

Dette har vi ikke sett på de siste årene, men for å forsøke å lage vår egen lille interne episode av TV programmet «Sofa» så skal vi se på – å ha det riktig så gøy 🙂 slik vi pleier når vi ser på TV. Det er moro mellom veggene her hjemme, noe vi setter utrolig stor pris på!

Tåa mi er noenlunde normal igjen også etter morgenens akrobatiske tull og ball – men jammen var den sår i noen timer. Nesten så jeg lurte på om jeg hadde gjort den noe veldig kjedelig. Gikk du glipp av morgenens kasus her i brøtte så kan du, om du vil lese det her =)) sola har skint over oss i hele ettermiddag, nesten vindstille – bare kos, rett og slett.

Det har vært en fin ettermiddag her i brøtte. Vi har egentlig hatt en rolig dag, jeg fikk vært på apoteket – og der fikk jeg en analyse av huden i ansiktet – hvordan det var kan du, om du vil lese H E R =))

Ingen produktanmeldelse denne gangen altså, rett og slett bare et tips om at man hos Vitusapotek kan få utført en kort, og gratis hud analyse (usikker på om alle tilbyr) noe jeg i alle fall synes var veldig informativt – og resultatet var noenlunde slik jeg hadde forespeilet meg, trodde panna var enda fuktigere, og halsen mindre. Ellers hadde jeg en ganske riktig gjetning på resten. Kaoskontroll med andre ord.

I kveldingen har jeg også prøvd meg på noe relativt nytt. Gemalen kunne tenkt seg en hårklipp – og han har en sveis, ikke maskinklipt liksom, så frua har vært veldig skeptisk – men fant da frem maskina og satte i gang her ute på terrassen. Underet er at vi begge to ble veldig fornøyde med fruas håndlag med kreative sysler. Jammen fikk jeg ikke til dette her også, et lite ulp kom likevel, da gemalen sa at dette kunne jeg fortsette med?! Da kjente jeg litt på at det kan nok hende han bør ta en tur innom damen som kan det, sånn innimellom?! Får se. Glad han ble fornøyd i alle fall. Gliiiis.

Nå er det bare halvannen time til det hele braker løs på tittekassa, og vi skal altså prøve å få det med oss. Steke en god biff nå, kose oss litt før det setter i gang – så det blir nok en veldig koselig, og ikke minst morsom kveld her. Trenger ikke være en hel gjeng for å ha det gøy.

Kose deg masse i kveld du også, samme hva du måtte finne på, og måtte den beste melodi vinne hele sulamitten 😉

#tv #esc #kreativ

8 kommentarer om “En klipp til Melodi Grand Prix..

 1. livetmitt93: Ser ikke hvert år vi heller, men i kveld sitter vi å ser. Syns nok vi kunne spart oss, er ikke mye av dette som går innunder innertier hos oss. Men men :-))

  Liker

 2. Ingen bilder av gemalens nye sveis?
  Eurovision har eg ikke sett på årevis, er alltid ute på livet når det er. Våren lokker meg utendørs vettu 😉

  Liker

 3. Doc&Dask: Nei han vil ikke på blogg, men kan vise på snap 😉 Har ikke sett på det siden 2010 eller noe sånt vi heller. Så da Rybak vant i 09 og litt fra Norge i 10, ellers finner vi på en hel del annet vi også – ja nå har ting roet seg en del de siste årene, men ja nei det :-)) Hehe. Var en cøntrypop låt til og med da. Kjente litt glede akkurat da ;-))

  Liker

Kommentarer er stengt.