Papirslottet #2

Da er dagen mange har ventet på endelig her. Lanseringsdagen for den nye serien Papirslottet 🙂

NÅ er den ute i butikkene. Hurra for det 🙂

Jeg leste denne første boken for en liten stund siden, og jeg likte den veldig godt.

Selv om jeg også la til i omtalen, at jeg ikke helt følte at den traff meg like godt som en del andre, så mente jeg dette som en personlig bagatell! Ingen opplever en bok likt, og boken er god den – historien er god! Anbefaler den til alle som liker serieromaner. En veldig god og ikke minst en spennende start på en historie, som nok leder an til mange timers god lesning fremover 🙂

Gikk du glipp av min omtale av den, så deler jeg den mer enn gjerne igjen for deg her.

Min omtale av PAPIRSLOTTET første bok.

Ta en titt inn hos Norske Serier hvis du vil vite mer, eller bestille deg boken. Linken finner du øverst på bloggen.

#norskeserier #maylisruus #cappelendamm #serieroman #serieromaner #bok #leseglede #leselykke

16 kommentarer om “Papirslottet #2

Kommentarer er stengt.