Snart jul tydeligvis..

Ikke bli deprimert av overskriften er du snill. Hehe, det er ikke akkurat sånn ment, frua er bare enten veldig tidlig ute – eller så har vi begge her lukket øynene bittelitt.

Jeg har i alle år tviholdt på den barnlige følelsen, nekter liksom å bli helt voksen og «seriøs» Da jeg var mindre hørte jeg nemlig det – «en er ikke voksen, før en kan innrømme at en kan være barn» så, da er jeg voksen likevel da 😉

Jeg vet ikke med deg, men da jeg var liten var noe av det morsomste som fantes i førjulstiden å lage dorull-nisser. Noe mutter og fatter var gode på å late som var veldig fint.

Så derfor har jeg av og til fortsatt å snekre sammen «barnlige» dorull nisser. Nå er det er noen år siden sist – er vel en 7 års tid siden frua gikk «all in» og kjøpte en liten trebenk som jeg limte to dorull nisser på, sammen med sånne små treski og staver – det ble en fin julegave det.

Det ble en god del latter ut av det, det blir veldig mye moro av sånt – det er slike ting som fortsetter å gi glede og minner.

Nå tenker jeg hvert fall, at gemalen kanskje har prøvd å ymte frempå at han ønsker seg dorull nisser?! Min skyld er det neppe. Aldri i verden. He he he.

Med finværet har i alle fall sløvheten dukket opp, og anslagsvis vært her en stund. Mulig vi har sovet den tiden vi har vært på badet – jeg vet ikke helt. Har egentlig ikke ord!

Rett ved siden av toilessen har vi en liten hvit kurv ting, som jeg kaller den – en sånn en med 3 kurv skuffer i. Og på lørdag så jeg «plutselig» sånn helt ut av det blå, at hele toppen var smekk full av tomme dorull hylser. Altså – å fylle opp den er jo ikke gjort på en dag, litt usikker på hvor lenge vi har oversett kasus – kanskje fordi det kunne lede til noe moro?!

Så frua fant en pose, og kastet alle sammen oppi, det ble en del (iiiik) Skylder bastant på lynkjappe ærender grunnet pent vær.

Jula varer jo som kjent til påske, men vi begynte nok å samle like etter påsken. Ha ha.

Godt å få samlet opp tidlig da, så får jeg se litt nærmere om det blir noe ut av disse her. Det er jo aldri så galt at det ikke er godt for noe.

Jeg skjønner egentlig ikke hvordan det går an å «overse» sånt så lenge heller jeg da. Vi er jo begge ryddige og renslige folk, jeg liker ikke sånt overflødig rot! Så nei, skylder helt og holdent på virrumsyndrom hos frua, og at gemalen har utnyttet det til det fulle – for å vise meg at han ønsker seg en god del nisser?! He he he.

Gnir seg i hendene av å vite det motsatte, nisser ønsker seg vel som regel ikke flere?!

#dorullnisse #dorull #nisse

8 kommentarer om “Snart jul tydeligvis..

  1. Toini: He he. Humrer for meg selv her, morsomt at vi er like på slike «ting» også, her står søppelbøtta kanskje en meter frem og til høyre – men tydeligvis veldig greit å gjøre seg ferdig. Gå en meter rett frem å vaske seg – å strene ut i sommerværet. Hylsa, står igjen på kurv tingen. He he he. Håper du har en herlig sommerlig ettermiddag :-))

    Liker

  2. Jeg ventet liksom på en nisse mot slutten her jeg…eller en sommerfugl eller noe? Kan vel lage dorull- sommerfugl også?? Eller humle?? 🙂 En liten utfordring til deg 😉

    Liker

  3. frodith: Ja nei jeg har ikke laget noen, ennå – men jeg tror nok jeg tar den utfordringen :-)) Har spart på noen av de, resten gikk i papirbunkene 😉 he he

    Liker

Kommentarer er stengt.