Fronter bloggere #3

I et tredje innlegg fronter frua fem flotte bloggere til. Alle gode ting er 3 sies det – og i dette tilfelle er alle 3 gode 🙂

Forrige mandag frontet jeg 5 med et type tema i bilder. Fronter bloggere #1

På fredagen frontet jeg 5 bloggere som ofte deler av seg selv innenfor temaer. Fronter bloggere #2

I dag velger jeg å fronte fem bloggere som skriver fint og godt om det meste. Fra deksler til bøker, og alt i mellom.

Den første jeg ønsker å fremme er Nina Cecilie hun skriver bloggen «Livetmitt93» og deler av seg både flotte bilder og variert innhold. Jeg vil nødig sette noen i noen som helst «bås» men Nina har en rosa – blogg – bokstavelig talt. Hun er veldig glad i fargen rosa, noe som kommer til syne ved et kjempefint design.

Den andre jeg vil fremme denne gangen er Monica hun skriver bloggen «Monicah» og deler mye av seg. Fra bøker til aloevera. Og den flotte hunden hennes Rosie er med. Vi fant hverandre via hundene, og later nær sakt som at de har et helt ukjent avstandsforhold. Hehe.

Den tredje jeg deler med deg i dag er Kristin hun skriver bloggen «Kristinshverdagsblogg» og deler av seg det meste i noenlunde lik humor som meg selv. Jeg synes i alle fall vi er morsomme. Hihi.

Den langt i fra sure fjerdeplassen går denne gangen til Fotokjerring hun skriver bloggen «fotokjerring» og deler av familielivet og igjen veldig lik humor.

På femte og siste plass i dag gir jeg deg Frodith hun skriver bloggen «frodith» og deler av seg selv, fra skygger og fingerdans til ettertanke.

Felles for alle fem er hverdagene, humor og nær sakt veldig variert godt innhold. Meget diggbart. Hehe.

I løpet av en god uke har jeg nå frontet 15 av flere hundre tusen gode blogger der ute. Kom du ikke med denne gangen heller så vil nok frua kjøre flere slike innlegg når det passer seg slik. Bare hyggelig å fronte andre. Gode produkter kan ikke deles nok, og det er jo det vi er. En blogg er vårt eget produkt. Så jeg får vel legge til at dette er helt usponset. He he he. Bare tuller som vanlig. Håper ingen tar seg nær av humoren min. Mener bare vel.

Lag deg en finfin dag videre så lenge 🌞

#framsnakk #blogger #blogg

18 kommentarer om “Fronter bloggere #3

  1. Lillian: Så smart, veldig greit å ha et system over de man følger fast :-)) Jeg er fan av framsnakk, liker man noe så kan man jo si det tenker jeg 🙂

    Liker

Kommentarer er stengt.