Oppsop..

 God dag der ute 🙂

Håper du har en fin onsdag så langt?! Herved serveres litt av et kasus, i form av et innlegg til deg. Jeg vet jeg er god på «lange» innlegg, tror ikke jeg greier å skrive korte innlegg, om jeg ville aldri så mye. He he. Men å finne en overskrift til alt dette?!

Det burde jo blitt en 4-5 innlegg hver for seg dette her, men jeg vil jo nødig «spamme» ned leselisten din heller da 😉 Gliiiiis. Tenker jeg tross alt er veldig grei jeg nå. Det er meg vettu, fru grei grei, så da ble overskriften rett og slett oppsop 🙂 En Hedemarking vil forstå det, kanskje til og med smile av det – for andre så betyr det rett og slett oppsamling.

Her i brøtte er den i gang, gemalen er på jobb – Ludvik og jeg sitter i skyggen på terrassen og nyter kaffekoppen. En ny dag, og en ny bok 🙂 Jeg er helt klar over at det ikke ble noen ukens bok forrige uke, men jeg skrev om både isfolket forrige søndag, og gjentok Papirslottet på lanseringsdagen i forigårs, så jeg føler jeg er i rute likevel.

Frua leser i skygge og sol, og i dag har en ny bok nådd postkassa. Eller delvis da hvert fall. Dette leveransefirmaet er ikke så nøye med at ting blir levert føler jeg.

Da vi for 2 år siden fikk beskjed om at vi måtte samle oss om postkassestativ så valgte vi å skaffe en ny kasse, med sprekk. Siden stativet står 150 meter opp i veien, uten at vi ser den så føltes det tryggest da det er en del trafikk oppi her. Men når noe pakkes i tykk papp så går det ikke oppi kassa, og de velger da å enten prøve å stappe et hjørne oppi sprekken med lokket over – eller så legger de hele pakken oppå kassa – fritt for hvem som helst å raske med seg.

Når det andre postleveranse bud ikke gjør det, hvorfor må det andre?! Jeg henter da gledelig pakken på post i butikk, jeg skal kvitte om kapp med småfuglene hele veien til disken – heller det enn at noe skal bli borte for meg. For det tar de jo heller ikke ansvar for. Dessverre.

Sendt flere mail til dem, men får hverken svar eller en hyggeligere levering. De som fulgte den tidligere bloggen min – Lykkeboet – kunne i desember lese om min bittelille frustrasjon over at en stor og fin pakke ble stående i Oslo i 20 dager før den nådde hit. Vil du lese om innspurten og leveransen av den – den gangen så kan du det H E R =))

Poenget er ikke å henge ut noen, men når de får kritikk fra så mange, over så lang tid – hva med å lytte og lære da tro?

Uansett. Det ble ingen dagbok oppsummering fra frua i går, hun var alt for opptatt av å nyte sola og lese nemlig. Men jeg begynner å lure på om jeg kanskje leser for mye nå om dagen?! Hehe. Gemalen hadde time hos BHT i går (bedriftshelsetjenesten) og der fikk han til slutt en lattermild beskjed om å holde smatten så damen fikk tatt noen dråper blod, og alt dette andre de finner på. Jeg flira så godt når han kom hjem å fortalte det. Men siden noen på et slikt sted greide å putte på gemalen en femmer så må det ha vært stille hjemme. He he he. Men jeg har litt den følelsen i dag. Jeg er skravlesjuk. Eller skrivesyk blir det kanskje?! Hehe.

Her i brøtte ble plenen for andre gang frisert i går, og i kveldingen skal vi ut en tur å fange noen fine blomster. Pynte opp litt til i morgen, slik vi pleier. Venter nesten bestandig med blomster til denne dagen. Det lille ekstra til i morgen. Da blir vi klare for hurra mai i morgen. Pinneflaggdagen som vi kalte det som små, og kaller det enda. Hehe.

Jeg skal avslutte nå, for jeg er på vei ut i sidespor som aldri vil kunne krysse hverandre igjen. Hehe. Det jeg fortsatte å skrive tar minst to innlegg alene, frua har i grunn veldig mye på hjertet i dag – merker du energien eller?! Hehe. Ikke umulig at det kommer en del mer fra meg i dag. He he he.

Lag deg en så fin dag som mulig så lenge.

12 kommentarer om “Oppsop..

  1. Det å finne overskrifter syns jeg også er det verste…helt umulig noen ganger….Håper du har funnet noen å skravle litt med i dag…for når man har sånne dager…så må man få det ut…hihi…Håper dagen i morgen blir fin, og du må ha en god kveld!

    Liker

  2. Toini: He he he. Vi er «for» like 😉 Hehe. Nei jeg har ikke det vettu, så nå får gemalen gjennomgå her. He he. Håper du har hatt en finfin dag så langt, nå blåser det opp til noe herover :-/

    Liker

Kommentarer er stengt.