Fra hurra til pingst..

Helt «plutselig» er hurramai dagen over, og vi sparker i gang pinsen, eller «pingsten» som jeg sa da jeg var lita. Veldig koselig at disse tingene henger sammen i år, neste år er det meste litt mer spredt. Så her skal det nytes.

«Ta den fridag, la den vandre – fra den ene, til den andre. Fridag er din – så klem i vei. Nettop nå er fredag hos deg»

Fritt omformulert fra «Ta den ring» går den koselige regla rundt enda foresten?!

Håper du hadde en veldig fin dag i går, gikk du glipp av vår dag, så kan du lese begge innleggene – via dette her om du vil – Hurrapinnedagen =))

En veldig veldig fin dag, det blir jo ikke mer moro enn man lager selv – og det er vi veldig veldig gode på her. Ingen av oss liker å ha det kjedelig, og derfor er det ytterst sjelden akkurat det.

Stille og fredelig, og månen var virkelig fin når vi ruslet kveldsturen. Måtte oppholde gemal og hund for å knipse noen bilder av «la luna»

Nå sparker vi som sakt i gang Pinsen. Og den også blir nok rolig her hos oss. Slappe av og kose oss, forhåpentligvis med masse grilling og varmere kvelder. Håper hvert fall på begge deler.

I morgen er det Kongelig Bryllup i England da, og frua skal nok få med seg det meste innafor kasus. Frua ser frem til det, mens gemalen sikkert finner et tog, et fjell og eller dype modelljernbane daler. He he. Eneste «aberet» er at det er formiddags bryllup. He he he. Å ja, er det noe jeg er drillet på gjennom oppveksten så er det skikk og bruk – etikette og «dill å dall» He he, og jeg liker det. Har sin forklaring altså, opphavet var og er ikke så «firkantet» som det nå kunne høres ut. Kniis.

Med det vet jeg, at det hverken blir lange flotte kjoler eller bling bling på alle de kvinnelige hodene. Er nok bare Bruden som glinser. Men bryllup er nå så sukkersøtt som det får blitt, uansett og åkkesom. Tar meg tilbake til vår store dag noen knallgode år tilbake i tid.

Men før jeg drømmer meg helt vekk i alt det der så står resten av denne dagen «for døra» i dag skal vi ut en liten tur, så får vi se hva resten av dagen vil bringe. Få planer egentlig, men skal i alle fall nyte det gode været så lenge vi har det.

Lag deg en så fin dag som mulig så lenge.

16 kommentarer om “Fra hurra til pingst..

Kommentarer er stengt.