Hurrapinnedag #2

For en herlig dag det har vært. Dette har vært en hurramai dag akkurat slik jeg vil ha det. Bare kos.

Gikk du glipp av starten på min dag, så kan du – om du vil lese Hurrapinnedag #1 her =))

Dagen startet litt kjølig, og med en sur vind. Men etter hvert kom sola frem – slik vi har kost oss med den i mange dager nå. Helt herlig at den kom frem for fullt akkurat på denne dagen som veldig mange er ute. Hurra.

Selv om jeg var alene hjemme med Ludvik mye av formiddagen så blir det sjelden kjedelig rundt meg.

Jeg brukte tiden til å pynte opp litt i anledning dagen, det er jo noe med det at dagen blir gjerne som man gjør det til. Gidder man ikke løfte fingeren for å lage seg litt hygge, ja så blir det sånn da. Sinnsstemningen øker ved å lage kos, så selv om smerter jager så nekter jeg å la meg selv bli med ned. Så jeg lager kos!

Ingenting som heter at det «bare» er oss her hjemme. «Bare» oss fortjener også litt ekstra, fortjener hyggelig atmosfære. Fortjener en god dag. Og den, den må vi da lage selv 😉

Mer om drilling kan du lese i dagens første innlegg linket over her. Og har du frua på snap (jernbanefrua) så fikk du også muligheten til å se litt rusten manøvrering av drillstav. He he. Er vel ca 20 år siden sist, men har da drillstav i rett størrelse. Å jada, en drillpike gir vel aldri helt slipp 😉

Når gemalen kom hjem koste vi oss veldig på fremsiden av huset, når sola forsvant rundt hjørnet ble vi med den – og på ettermiddagen lå det an til grillings og kos. Nå går gemalen på langfri, herlig å vite at vi i kveld kan sitte å kose oss ute – uten å tenke på klokka.

Nå er flaggene tatt ned, men litt pynt består. Vi sitter fortsatt på terrassen og koser oss – og her blir vi til det blir for kaldt. He he.

Lag deg en så fin kveld videre – som du ønsker den =))

#17mai #grunnlovsdag #drillstav #drilling #grill #grille #kos #hygge #feire #blogg

10 kommentarer om “Hurrapinnedag #2

  1. Høres ut som du hadde en flott dag! Flotte bilder og du må ha en god ny dag! Helg igjen..og gemalen fri…da må dere finne på noe gøy og kos dere!

    Liker

Kommentarer er stengt.