Over (stokk og) stein..

Ikke sponset, eller burde jeg sakt at det er det?! Ha ha. Dessverre snakker jeg nok om en stor og morsom feillevering…

Dette har vært en morsom ettermiddag må vi si, og nå skal du kanskje få en bittelitt dypere forståelse – av hvor mye kjøring det er på dette feltet. He he he.

Gemalen tok seg en tur ut på egenhånd i formiddag, og Ludvik og jeg ble sittende igjen på terrassen. Her kjører lastebiler og håndverkere opp og ned hele dagen, så jeg la jo merke til at det kom en lastebil – som rugget opp og ned her. Men jeg tenkte overhodet ingenting over det, her jeg satt å koste meg i sola – for det er jo så dagligdags blitt med trafikk oppi her. He he he.

Når gemalen kom hjem da, så var han litt i fyr og flamme når han spratt ut på terrassen her. Full av iver ljomet han ut –

«Har du bestilt no stein eller?!» hømm. Stein?!

«Hva mener du nå?» jeg skjønte ærlig talt ikke meteren av hva gemalen hoppet og spratt for.

«Jammen det er da mætt ta stein på gar’n her» igjen skjønte ikke frua meteren, tenkte kanskje den lastebilen hadde grus eller noe sånt da – og kanskje mista litt eller no i den duren. Hvor «gæli» kunne det være da?!

«Ja nei så får du komma å sjå sjøl da» gliste gemalen. Javel, kravlet ned av terrassen i tøfler jeg, og tuslet rundt hjørnet.

Der ble jeg stående å gape som en «abbor på land» i nær to sekunder før jeg flira så «gæli» at tårene bare spruta.

Herr og fru skjønte i n g e n verdens ting. . .

Men av bildet under så skjønte vi jo noe 😉 Den eneste informasjonen som var å finne på lasset, foruten hvor steinen opprinnelig kom fra.

Gemalen trodde nok et øyeblikk, at frua hadde slått på noen stortrommer og lagt planer for gemalen mens hun selv skal se bryllup på TV. Beklager kjære, dette var ikke mitt verk. Men det gjorde dagen vår. Som vi flira.

Ja så var det bare å begynne å ringe rundt omkring da, noen sto vel å ventet på dette lasset her.

Men å finne ut hvem, fra hvor og hva – det tok sin tid i diverse telefonkøer. Diverse tast 1 for…og 2 for… Gemalen tasta, knotta, flira og ble etter hvert bittelitt oppgitt også.

Gemalen ringte nær sakt alle i nærheten med det kledelige navn, eller med tilknytning til. Alle som en flira, når han til slutt fikk kontakt – men ingen hadde anelse om hvor dette kom fra, og til hvor det skulle.

Mye latter ble det – det har jo så utrolig mye å si hvordan man griper an en slik sak, og vi?! Vi tar det meste med humor. Vi fikk til og med beskjed om at enkelte kunne komme etter klokka 16 å hjelpe oss å legge dette her (humoristisk ironi) Å ja, velkommen til dugnad, kaffe her 😉

Men altså. Igjen så sto vel noen å savnet alt dette her.

Til sist fikk vi tak i noen som kunne spore leveransen, og da flira vi vel enda mer. Leveransen skal rett over veien – det skulle blitt lastet av til høyre og ikke til oss på venstre. Så med det ble alt sammen levert i feil gate til og med – enda skiltet sto rett foran nesa på sjåføren – og jeg satt på terrassen. Jeg så han, og han bør ha sett meg. He he.

Når klokka hadde passert 16 sendte jeg en melding og etterspurte sjåføren, og om ikke den kunne ta med seg noe vi kunne hatt bruk for istedet?! Et gruslass eller en start til en lav mur. Men like over 16:30 kom han, uten noe som helst. Makan. He he.

Så over til det «dummeste» han brukte nær 2 timer på å flytte lasset herifra og over til en tredje tomt innblandet i kasus. Det viste seg at den nye naboen hadde spurt den andre naboen sin, om å få deponere lasset der – mens de la steinen. Ikke rart det ble krøll for sjåføren. Men hele tiden, nær hele tiden satt frua på terassen, rett rundt hjørnet – og fikk ikke med seg den timen det jo måtte ha tatt, å losse alt det der, her. Ha ha. Ler enda. . .

Psst. Vi laster ingen. Men verdt innlegget etter det lille «ekstra» i vår dag.. He he.

P.S 🙂Gikk du glipp av dagens første og andre innlegg så serverer jeg dem igjen til deg på tampen her.

Det første – «Fra hurra til pingst»

Det andre, ukens bok – «Ført bak lyset»

Lag deg en så fin kveld som mulig videre. Mer fra frua i morgen den dag. Hvem vet hva som blir levert hvor og når. Ikke vi hvert fall. He he

#belegningsstein #maxbo #diy #humor #feillevering #latter #fredag #langhelg #finnerlønn #ikkesponset #samarbeid #ironi

12 kommentarer om “Over (stokk og) stein..

Kommentarer er stengt.