Den store dagen..

I England 🙂 Er her 🙂

Etter en så morsom dag som den vi hadde i går, ligger det an til en mer sukkersøt dag for frua denne lørdagen. Gikk du glipp av gårsdagen kan du lese H E R =))

Nå tror du kanskje at jeg er helt oppslukt i de Kongelige, at jeg sitter som fjetret hver gang de finner på noe. Men nei, jeg gjør ikke det altså. Ikke at jeg føler at jeg må unnskylde meg, at det skulle være flaut å innrømme at jeg ser på de Kongelige. Å nei. Det er for mange av oss som får med oss deres store dager. He he.

En del eventer går meg forbi, og en del får jeg med meg. En del får jeg med meg bruddstykker av, og jeg kan nok en del Royal historie. Men bryllup – DA er jeg med. Helt med.

Bryllup er jo det – det er. Sukkersøtt og koselig. En lykkelig dag for et par, klart jeg vil se det.. Men så har det seg sånn at det er formiddagsbryllup, så de store flotte kjolene får man ikke se i dag. Ei heller glitrende hoder. Er nok bare ett hode som glitrer i dag. Brudens. Setter nok en litt større knapp på ettermiddagsbryllup jeg altså. He he. Med det giftet vi oss på ettermiddagen også 😉 Jeg liker skikk og bruk – etikette. Hihi.

Uansett der har du noen timer fremover av min dag. He he. Jeg skal kikke på TV sendingen, mens gemalen skal ut på egenhånd – så klippe plenen for 3 gang for sesongen, og ellers pusle litt mens jeg kikker på TV 😉

Ingen nye bilder for dagen enda, men utsikten både i går kveld og i dag var, og er nok den samme. Antar fjorden og Kirken viser seg frem akkurat slik nå. Blå fin himmel over alt.

Hurra for denne flotte våren. Kunne ikke bedt om bedre. Håper bare det varer, at ikke juni blir kliss klass. Men men. Den tid, den sorg.

Lag deg en så fin dag som mulig, om du ser på Brullup «sammen med meg» eller ikke. Kos deg uansett.

«Je kjæm att med mer litt seinere i dag» He he.

#bryllup #kongelig #blogg

6 kommentarer om “Den store dagen..

  1. Cathrine Ruth: He he. Er ute i sola igjen nå :-)) Men det var en fin vielse av et pent par 🙂 Nå koser vi oss ute i hagen alle sammen igjen – herlig vær i dag også. Hurra for det 🙂

    Liker

Kommentarer er stengt.