Kongelig Bryllup i England..

Hurra 😉

Alle bildene har jeg naturlig nok tatt av TV skjermen. Jeg fulgte med på NRK sin sending uten kommentarer.

Det ble akkurat så sukkersøtt som jeg tenkte meg at det kunne bli. En vakker brud, en rørt brudgom – og en helt fantastisk ramme rundt deres store dag.

Mange av bildene taler nok for seg selv.
Men i dette innlegget vil jeg nok si at du får det meste av deres dag, offisielt
😉

Bruden ankommer Kapellet.

Nydelig brud 🙂

Meghan gikk alene halve veien, før Charles fulgte henne det siste stykket opp til Harry 🙂

En veldig personlig og fin vielse, ikke stivt – til og med litt morsomt og entusiastisk.
Halvt Britisk, halvt Amerikansk. Veldig fint satt sammen syns jeg.

Et gospel innslag. Pent å høre på.

Så ble de gift. Det også med litt latter. Herlig.

Mens brudeparet signerte alle papirer fikk gjestene, og vi som fulgte via TV høre flott musikk 🙂
Blant annet den kanskje mest brukte versjonen av «Ave Maria»

Rett etter var det tid for å traske ut i verden som nygifte 😉
The Duke and Duchess of Sussex, som er deres nye titler.

Så flotte attè 🙂

Rett ut i vognen og ut på tur. Nå venter det vel en storslått feiring 🙂 Hurra for deres dag. Takk for at jeg fikk «være med» Ny sending på TV klokken 19, med høydepunkter og kanskje litt av ettermiddagen?! Tips til den som gjerne ville sett litt, men valgte godværet isteden 😉

#kongelig #bryllup #england #vielse #personlig #kongeligbryllup           

14 kommentarer om “Kongelig Bryllup i England..

 1. Etdiktomdagen – MJmettejosteinsdatter: Diana var stor. Er fortsatt stor og vil for alltid ha en plass :-)) Er vel ikke så interessert i de, sånn detaljert osv – men bryllup er koselig 🙂 Finnes vel ikke mer bromlemantisk enn det 😉 he he. Nå er jeg ute i sola igjen, nyter det herlige været 🙂 Bare hyggelig, håper du likte bildene ;-))

  Liker

 2. Du er nok en ekte royalist! Nydelig par!Fikk med meg noen glimt jeg også, for tv’en sto på i dagligstua på jobben. Greit å ha tv2 sumo, så kan jeg få reprise hvis jeg vil! 😉

  Liker

 3. karidansen: Nja, ser meg ikke som en ihuga Royalist. Er mest bryllupene jeg synes er fine å se på :-)) En vaskeekte Royalist får vel med seg alt?! Usikker :-)) he he he. De var flotte ja, bryllup er søtt 🙂

  Liker

 4. Jeg har bare lest litt i nettavisene og diverse jeg. Så et klipp der han åpenbart hvisket noen ord til henne, mens storebroren hans sto stolt i bakgrunnen, og DET traff meg rett i hjertet. Hurra for kjærligheten!

  Liker

 5. Fotokjerring: Ja det var en veldig fin og «ledig» vielse. Litt humring og en del tårer så jeg :-)) Sukkersøtt rett og slett 🙂 Hurra for kjærligheten – helt enig :-))

  Liker

 6. Så fint innlegg. Jeg så litt og var litt i hagen og litt ved tv…men været var for fint synes jeg til å sitte inne, men liker å,se bryllup jeg. Begynte å gråte litt. Det var så vakkert.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s