Andre pingstdag..

Etter første pinsedag kommer gjerne den andre, så «here we go» siste dagen av denne rundens langhelg. Nyt den med begge hender 😉 (ordet pingst kommer fra barndommen)

Her skal vel frua være glad for at gemalen tross alt kan gå. Frua var nesten i drømmeland når gemalen kom «brasende» og klasket kneskåla i senga. Både det, og alt etter hørtes veldig godt. Vi er tross alt litt av noen kløner begge to av og til. Selv om jeg «greier» mest. He he. Når han hadde fått samlet seg oppi senga mumlet han «au nå kjenner jeg kneleddvæska forlater kneet her» så det hørtes jo ikke noe godt ut. He he he. (Vår humor) Bra han tross alt er seg selv igjen i dag?! Gliiiis. Kanskje ikke?! Får se hvordan dagen går. Hehe.

Her i brøtte har det vært – og er rolige dager. Varmen gjør sitt til at frua sitter og ligger rett ut og nyter sol, både med og uten bok – men nix energi til tullball. He he. Mot normalt meg, men det synes vel godt her ute på bloggen så kan jo like gjerne være ærlig på det. Vi har ikke en gang matlyst lengre – men gomler helt enkle grønnsaksrike middager fordet altså.

Jeg liker varmen, men jeg kjenner meg faktisk veldig skuffet innvendig om dagen. Varmen har i alle år førut gjort meg om ikke mye, så hvert fall bittelitt bedre. Bittelitt mykere i kroppen, bittelitt mindre smerter. Og så langt har jo denne våren – mot sommer vært veldig god og varm – men for første gang i min kroniske «boble» så har ikke varmen hjulpet meg. Ikke en døyt. Men jeg har både håpet og trua. Gir meg aldri.

Inne i potta har det skjedd mer siden i går, dette er jo moro det jo – lenge siden jeg forsøkte å noe nytt. Siste var vel et par avokadosteiner. De vokste seg opp som en stengel med masse blader. Det var det. Ble ikke noe mer ut av det. Men var moro det og.

Gikk du glipp av fruas spirende erter, som jeg skrev om i går kveld – så kan du lese om dem H E R =))

Nå gjør jeg et forsøk på å linke til fruas side på fb. Den finner du muligens – H E R =)) fortell meg gjerne om jeg fikk til å linke siden 🙂

Hvordan jeg linker til fruas Instagram har jeg ikke funnet ut enda, skulle gjerne hatt meg et slikt fint html bilde med link til Jernbanefrua på snap, fb og insta – men igjen har jeg ikke knekt html «koden»

Lag deg en så fin dag som mulig. Dukker plutselig opp igjen senere i dag 🙂

14 kommentarer om “Andre pingstdag..

Kommentarer er stengt.