Spirende erter…

Tittei 🙂

Mer dagbok innlegg fra frua.

Kvelden er på tur igjen – nok en gang etter en finfin dag over Hadeland. Vi har hatt en del vind over her i dag, men sola har varmet såpass at det har vært godt med en bris.

En stund før middag fikk Ludvik?sen en deilig dusj med hageslangen. Gemalen fikset for noen dager til, slik at vi kan koble hageslangen på vaskeromskrana – så det blir en lunk i vannet og ikke sjokk. Ludvik er ikke så veldig vant til vann enda, men det går bedre å bedre gang for gang. I dag sto han rett opp og ned å kosa seg. Hurra for det.

Ertene mine begynner så smått å spire også. Det er jammen mange fine tips en kan få via bloggen, et av dem var å legge erter på jord og vanne litt – så skulle det komme opp noe man kan ha i salaten, som angivelig smaker i retning sukkererter. Nå er jo sukkererter noe av det beste jeg vet av grønt – så dette måtte testes. Å jammen. Nå skjer det ting i potten. He he.

Nå fikk jeg jo et enda mer genialt tips av mutter da, om å legge ertene i vann over natta før jeg la dem på jord – da ville visst prosessen gå enda fortere. Så det skal prøves det også. Men så langt går det nå bra :-))

Ellers har dette vært en rolig dag i sola. Gemalen har puslet litt rundt seg selv, og i hagen – mens frua har kost seg sammen med soleksem i sola. He he he. Soleksem stopper ikke frua. Får smøre på litt til natta.

Håper du har hatt en veldig fin dag, og at kvelden er av ypperste kvalitet. I morgen venter nok en solrik dag. Hurra sola. Jeg liker? n.

#erter #spire #grønnsak

18 kommentarer om “Spirende erter…

Kommentarer er stengt.