Mens trosten gomler..

Mens trosten forsyner seg grådig av plenens koldtbord sitter vi andre på terrassen å nyter. En herlig frisk bris til sola i dag, rett å slett deilig å sitte ute.

Gemalen skal snart prøve å få tatt seg en liten lur, han var på beina allerede klokken 03 i natt, og før frua hadde sovnet i varmen. Et pluss ved å starte så tidlig som 05 er at han var hjemme igjen en del før også. Så det er enda masse igjen av dagen, selv etter en liten lur.

Lure på andre vis har vi også vært i dag. Vi har nå fått bestilt oss en tre trinns takvifte til laderommet våres. Vi har snakket om det nå og da de siste dagene, og nå er det i boks etter denne heite natten. En som avkjøler om sommeren, og kan snus for å sirkulere varme om vinteren. Kjenner jeg gleder meg til den kommer hjem og blir montert, men da er vel kanskje finværet over?! He he he.

Gikk du glipp av den «heite» frua tidligere i dag så kan du få en reprise H E R =)) <? Link.

Håper du nyter dagen så langt, det gjør vi.

12 kommentarer om “Mens trosten gomler..

  1. Ja jeg syns gråtrosten er flott å se på….fikk noen fine bilder av et par i dag jeg også…Ja det spørs om du ikke har behov for vifta når den endelig kommer…hihih…men vi håper da du får det….Ha en god kveld!

    Liker

  2. Toini: Fine pippipen :-)) Flere av de her 🙂 Ble ikke noe veldig godt bilde når jeg zoomet de i collagen, men får se om jeg får tatt et bilde av dem med kameraet i morgen, kanskje jeg får fanget dompapen i linsa også – mater visst hele året i år vi. He he he.

    Liker

Kommentarer er stengt.