Klokka gikk så fort..

Nå er det igjen natt, og frua skal snart prøve å finne ladeboksen sin. Ikke fått den beste søvnen de siste nettene, vært bittelitt for varmt inne om nettene syns jeg – sovner liksom ikke godt før litt utpå morgenkvisten – håper denne natta blir bedre, vinduet står i skrivende stund på vidt gap med gulvsvifta på full guffe 😉

Klager overhodet ikke på godværsdagene, nyter sola og varmen hele dagen, men liker helst å ha det kjølig når jeg skal sove. Vel vel, noe skal en vel ha å uffe seg over si 😉 he he he. Men det går bra, heller varme netter enn snø og mange blå på gradestokken.

Til deg som ventet på del 3 av utflukten på torsdag kan jeg bare beklage 😉 den kommer i morgen tenker jeg. Liker å holde det jeg sier, og jeg sa jo at den skulle komme i dag. Klokka løp bare litt for fort utover ettermiddagen, og kvelden.

Tidligere i kveld fikk vi først besøk en stund, så ble vi bedt bort til nærmeste naboen på godt i glasset, noen koselige og morsomme timer. Det har vært en veldig fin ettermiddag og kveld her i brøtte – og litt av en solnedgang fikk vi se. Nå er vi akkurat tilbake på egen tomt, og det blir nok ikke lenge før en får prøve å sove litt.

Håper du har hatt en finfin dag, kveld og nå natt. Mer i morgen 🙂 God natt der ute.

10 kommentarer om “Klokka gikk så fort..

  1. poesimylife: Det ble nok en varmere natt enn de foregående, men det får gå det. Verst for han andre her som skal på jobb. Angående blogg har du helt rett, mindre mennesker innom, meg selv inkludert, leser mine faste – men mindre ellers. Nyter sola :-)) Ha en herlig søndag ❤

    Liker

  2. frodith: En koselig kveld, men en varmere natt dessverre. Ble litt på øynet, men i natt streika Ludvik, så da ble det litt rot 🙂 Håper søndagen er og blir god :-))

    Liker

  3. Toini: Det ble en slitsom natt dessverre, nå har Ludvik begynt å si meninga si om nattevarme også. He he he. Ja en orker ikke sitte lite konsentrert som ellers, må ta vare på været mens vi har det. Skal se når regnskura en gang kommer – så er det gæli å 😉 he he he. Nyt dagen deres :-))

    Liker

Kommentarer er stengt.