Varm og het…

Ja, hva skal man si. Kvelden er her igjen – enkelt og greit. Og hva har så frua på hjertet denne kvelden?! Veldig lite….egentlig 😉

Kort fortalt har denne dagen vært heit, varmere enn varmest. Rekorder er slått, og frua nærmer seg så smått vater igjen nå her ute på terrassen. Du som har frua på snap har nok sett at selv jeg måtte ta et par «timeout» seanser inne i ettermiddag. Det ble rett og slett bittelitt for mye av det gode i perioder.

Har ikke maktet å lese en side i boka mi en gang, også jeg da som holder på med en så god bok nå, gleder meg til å skrive om den, og den etter. Det kommer 🙂

Klager overhodet ikke på finværet og sola, vi får det ikke finere enn det er nå. Men med alt har en bakside, og nå er den at lufta har vært veldig varm, het – og ikke minst tett i dag. Kunne med fordel kommet en grei skvett regn til natta, før finværet kunne dukket opp igjen i morgen. Men intet regn i sikte hverken i natt eller neste uke. He he. Luksusproblem som jeg nekter å klage over. He he.

Nå er det så en ser varmedisen over fjorden her.

 

Om en times tid er gemalen hjemme igjen fra sistetur, så da blir det nok kveldstur om et par timer – før det blir å slippe varmen ut på laderommet før natta.

Det er en ærlig sak nå, at jeg ser frem til den takviften til soverommet kommer. Første året vi har en så lang og herlig periode. Blitt vant til det nå. Hihi. Men jo lengre den viften venter med å dukke opp – jo lengre har vi vel finværet si. Hehe. Så fort den er montert så kommer vel regnet?! Gliiiiis. Er i så fall veldig typisk.

Lite spennende som har skjedd her i dag altså, satser på hyss og sprell i morgen. Lag deg en så fin kveld som mulig.

16 kommentarer om “Varm og het…

  1. poesimylife: Ja det er så herlig som det får blitt, men ja. Bivirkninger har det, det må nesten gå ut over noe og noen til slutt. Og jeg blir så sliten av flere netter med dårligere søvn. Men men. Finværet vil jeg ha – så får bare finne løsninger i sydenvarmen ❤ Nyt dagen snille :-))

    Liker

Kommentarer er stengt.