Varm og het…

Ja, hva skal man si. Kvelden er her igjen – enkelt og greit. Og hva har så frua på hjertet denne kvelden?! Veldig lite….egentlig 😉

Kort fortalt har denne dagen vært heit, varmere enn varmest. Rekorder er slått, og frua nærmer seg så smått vater igjen nå her ute på terrassen. Du som har frua på snap har nok sett at selv jeg måtte ta et par «timeout» seanser inne i ettermiddag. Det ble rett og slett bittelitt for mye av det gode i perioder.

Har ikke maktet å lese en side i boka mi en gang, også jeg da som holder på med en så god bok nå, gleder meg til å skrive om den, og den etter. Det kommer 🙂

Klager overhodet ikke på finværet og sola, vi får det ikke finere enn det er nå. Men med alt har en bakside, og nå er den at lufta har vært veldig varm, het – og ikke minst tett i dag. Kunne med fordel kommet en grei skvett regn til natta, før finværet kunne dukket opp igjen i morgen. Men intet regn i sikte hverken i natt eller neste uke. He he. Luksusproblem som jeg nekter å klage over. He he.

Nå er det så en ser varmedisen over fjorden her.

 

Om en times tid er gemalen hjemme igjen fra sistetur, så da blir det nok kveldstur om et par timer – før det blir å slippe varmen ut på laderommet før natta.

Det er en ærlig sak nå, at jeg ser frem til den takviften til soverommet kommer. Første året vi har en så lang og herlig periode. Blitt vant til det nå. Hihi. Men jo lengre den viften venter med å dukke opp – jo lengre har vi vel finværet si. Hehe. Så fort den er montert så kommer vel regnet?! Gliiiiis. Er i så fall veldig typisk.

Lite spennende som har skjedd her i dag altså, satser på hyss og sprell i morgen. Lag deg en så fin kveld som mulig.

16 kommentarer om “Varm og het…

 1. Varmt om dagen helt klart, ikke så mye man får gjort ute eller inne. Må lissom bare få luft ved havet og slappe av.

  Liker

 2. Hehehehe bare meg som klager sikkert………………. blir mødd og lei i varmen Men sånn er det . Det er jo fint og flott og alt det der, men nå er det så tørt rundt her og vi har vannmangel i bygda og får ikke lov å vanne gresset……………… så…. jeg ønsker meg litt regn jeg da, så kan sola titte frem igjen etterpå 😀

  Liker

 3. solliv: Veldig sant det, kroppen min er litt mett av litt dårlig nattesøvn nå tror jeg, orker ikke mye om dagen nå, bare slappe av og være glad for at været er så fint som det er :-))

  Liker

 4. Etdiktomdagen – MJmettejosteinsdatter: Blir nok snart vanneforbud her også, i begge bygdene på sidene av oss har det blitt det – men vanne gresset har vi nå aldri gjort :-)) Ønsker ikke hverken å klippe oftere eller få mygg 😉 Hehe. Kunne kommet en tordenskrell å ryddet opp i lufta, da hadde det blitt herlig etterpå da :-))

  Liker

 5. Utrolig varmt denne mai ja 🙂 Det var 36 grader her hos oss i går. Nå er det 27 🙂 I love it, selv om det er litt vanskelig å sove.
  Jeg ønsker deg en fin fin dag ❤

  Liker

Kommentarer er stengt.