Frue i solnedgang..

 Hei hei.

Kvelden er her igjen, og etter en veldig varm og intens ettermiddag synes frua det nå er veldig godt å sitte ute litt. I ettermiddag måtte jeg rett og slett gå inn en tur, nå når vi har fått justert anlegget i huset er det igjen svalt innendørs. Eller svalere enn det har vært i alle fall. Hurra for det.

Tror vi glemte helt bort at vi justerte anlegget for den lange vinteren – så når varmen virkelig kom, så hang ikke anlegget med. Men nå er det deilige 23 grader inne, vel der anlegget er satt til å fungere da vel å merke. Vi har slått det helt av på soverommet da frua liker å ha vinduet åpent hele året. Uansett. Ja så var det noe med den viften vi fortsatt venter på da. Tromle tromle 😉 He he he.

Gemalen har nå reist nedover mot en ny nattevakt, og jeg har unnet meg enda en runde med ansiktsmasken jeg skrev om litt tidligere i kveld.

Gikk du glipp av det innlegget så kan du lese det H E R =))

Da jeg tok den på i går ettermiddag – for bildet til innlegget, kjente jeg hvor herlig det faktisk var etter noen varme timer i sola – uvurdelig å kjøle ned kinnene og samtidig gi huden noe smart kan jeg si. Føler meg veldig god på gratisreklame her akkurat nå. He he. Jeg deler mest av egne skap og skuffer, usponset med andre ord. Jeg tenkte nå som så, at jeg skulle dele aller mest av slikt på Instagram kontoen til frua, men når jeg er så heldig å få konkrete ønsker om blogginnlegg så får jeg lyst til å skrive de. Men ønsker du slike tips enda oftere, og i liknende gater så kan jeg anbefale å følge Jernbanefrua på Instagram også. (eller snapchat)

Men vit uansett, at når jeg velger å skrive om produkter, noe som hittil har skjedd mest i sommerhalvåret, at det kommer fra hjertet i hvert fall Velmenende tips alt sammen, selv om alt ikke kan passe alle. Ønsker bare å bidra med mitt, i jungelen av produkter.

Nå sitter jeg her ute i solnedgangs brisen, har funnet både pleddet og boka mi, hører de nye naboene lage seg gårdsplass med sur og dunk. En kosekveld. Jeg rakk ikke å dele boken med deg på min selvutnevnte bokdag denne uken heller, men håper å komme i rute igjen veldig snart – kanskje allerede i morgen?! Tirsdag og eller torsdag som du kanskje husker 😉

Jeg ligger litt etter med bøker disse varme dagene som har vært, bær over med meg du som kanskje venter. Jeg kan nå bare håpe, at kanskje du også har hatt noen veldig varme dager der du er, så tilgivelsen er veldig nær 😉 he he. Blogg er kos altså.

Håper du har hatt en fin dag, og at kvelden er så god som den kan bli.

Leser du også en god bok i kveld kanskje?

6 kommentarer om “Frue i solnedgang..

  1. Toini: Sovet som en stein :-)) Håper du kan si det samme 🙂 Serien til Jojo Moyes mener du? Om Lou?! :-)) Jeg har ikke lest bok 3 enda, men kan ikke si jeg har hørt noe negativt om den :-)) Håper dagen er god så langt :-))

    Liker

Kommentarer er stengt.