Slik kunne det fort ha gått..

Det var morgen i brøttet, frua var på tur til å stå opp, gemalen hadde enda noen timer igjen på øyet etter nattevakt. Vekkeklokken hadde kimt ut sin klagesang, og frua kikket olmt på den der hun satt på sengekanten og delvis forsøkte å gni søvnen ut av øynene.

Hun reiste seg sakte opp, ville være så stille hun bare kunne for at gemalen ikke skulle våkne, men med ett var hele husstanden i vill panikk – frua så seg ikke for og snublet i hunden Ludvik som føyk opp og gemalen satt plutselig som et tent lys av et bustehode der borte i senga, vill i øynene og armer og bein parat til å sprette opp og ut…..

Slik kunne det fort ha gått, om ikke frua hadde lært seg å se seg for siden sist 😉

God dag der ute, torsdagen er i full gang her også – men gemalen sover tungt enda, heldig for han det tenker jeg – at jeg rakk å se meg for denne gangen. Jeg mener, det har jo skjedd før dette her – ikke bare en gang heller. He he he. Så i dag sanket jeg flinkfrue poeng, og det til gagns. Hehe.

Denne morgenen nyter jeg litt ekstra. Etter å ha lest i avisen at vi fra neste uke kan vente oss regn, regn og atter regn så tenker jeg å omfavne de siste godværsdagene for denne runden – før naturen får sitt sårt trengte vann.

Kjenner på meg selv at jeg håper det ikke blir så mange dagene med regn før det i alle fall kan bli opphold igjen. Jeg liker best opphold jeg da. He he. Når taket en dag kommer over terrassen skal jeg ikke si noe mer på det, men til den dagen kommer så liker jeg aller best opphold. He he he.

Når gemalen er på beina så skal jeg ut en tur, så blir det nok litt huslige sysler før frua fordyper seg i den gode bok igjen. Det er virkelig fine dager her nå, så jeg skal fortsette å nyte som bare det, må nyte så lenge det varer. Hehe.

Håper du har en fin dag så langt.

18 kommentarer om “Slik kunne det fort ha gått..

 1. Toini: Ja det sto så i en stor avis, at nå skal det snart snu om til både torden og regnvær. Det får nå bare komme – heldigvis kan vi ikke gjøre stort med det, så vi får finne ulike måter å nyte dagene på =)) Innendørs i bobil høres jo ikke dumt ut det heller, vi hadde tenkt oss en tur til fjells, men spørs hvordan det blir med det om det blir så bløtt. Håper ettermiddagen din er fin nå hvert fall. Nyter sola =))

  Liker

 2. Kjempebra du har lært da, og en kanskje sjokkskadet hund inkludert en sjokkskadt eier trenger ikke være så god kombinasjon 🙂
  Vi har hatt gråvær på 3.dagen, og jeg måtte sette på varmeovnen i sted, for det var litt kjølig. Jeg håper virkelig ikke at det blir gråvær og regn i syv fjorten dager!
  Ønsker deg en kjempefin torsdag 🙂
  Purr, purr, fra Toril og kattene

  Liker

 3. Toril sin hverdag med musikken: He he, ja en lærer vel noe hele tiden – men i dag var jeg så dyktig at jeg måtte nevne det 😉 Det er ikke dagligdags ser du 😉 Her nytes det sol enda, men det er helt greit at vi får regn – hvis sola da dukker opp hos deg =) Kan det være en liten deal sol – så håper jeg «du» følger opp (sola altså) Ja ja, vi får ta det som kommer =)) Håper dagen deres er god uansett =)

  Liker

Kommentarer er stengt.