Vær vind og noe moro…

Hei og hopp, eller motsatt. Nok en fin søndag er i gang – og skal en tro på værmeldingene så blir dette den fineste søndagen på en liten stund?! Meldt regn neste helg i alle fall – så denne dagen må nytes 🙂

Vi fikk celebert besøk av Tor med Hammeren i går ettermiddag, veldig moro med værskille altså. Midt ute i fjorden her er det et værskille, så det lynte og buldret som bare det på andre siden av fjorden, vi satt å så på regnet seile i forkant – mens vi kunne sitte tørre ute å se på 🙂 Jeg liker tordenværet jeg da, såfremt det ikke er så nære at det er fare for noe – liker det da også jeg – været, men ikke faren for at det kan slå ned eller skje noe helt i nærheten. Og faren for det nå er jo uansett der, slår det ned i et tre nå så….

Vi kunne naturligvis hatt litt knask til seansen med vær, men hvis du leste dette innlegget 😉 i går, så hadde vi plutselig ikke noe sånt å servere oss selv likevel. He he. Joda, det ble igjen – og det er fortsatt igjen litt.

Men nå er det en ny dag – og denne dagen tror jeg forhåpentligvis blir både morsom, fin og fullspekket av nye minner 🙂 Jeg er i alle fall klar for det som skal skje.

Frua skal snart ut på et lite eventyr, og når fruas topplokk er full av fine inntrykk og gode minner så skal du få lese om det – tror dette kan være noe for veldig mange her ute. Så bare vent litt nå, så skal du få lese. He he.

Lag deg en så fin søndag som mulig så lenge.

18 kommentarer om “Vær vind og noe moro…

  1. annebe: Enig med deg, nå er det lett yr i lufta, ser ut som at det kanskje regner litt over Hønefoss kanten, regner med de kan like litt regn :-)) Det var igjen nonstop i sta, nå aner jeg ikke ;-)) he he. Håper din kveld er god ❤

    Liker

  2. frodith: Ja han surrer rundt soknet her, men har ikke gjort seg så veldig bemerket akkurat her. Bare rundt :-)) Tenk at vi skulle ø n s k e noen regndråper?! Kan ikke huske sist jeg ønsket det ;-))

    Liker

Kommentarer er stengt.