En fin dag med litt attpå..

Hei hei.

Kvelden er her igjen, og med skyhøye kneløft går vi snart inn i en ny uke – tenk at vi nærmer oss midten av juni allerede, hvor blir egentlig tida av?!

Denne dagen har vært veldig fin for frua, i dag har jeg vært ute på et veldig veldig veldig fint opplegg, om jeg kan kalle det så, skal snart sette meg ned å skrive om det for deg og lese, for det er slettes ikke umulig at dette kan være noe for nettop deg og dine også. Men det skal jeg som sakt komme tilbake til litt senere.

Med bena trygt tilbake i brøtte går nok kvelden videre sin vante gang. Mens jeg var borte romlet og brummet det visstnok over her, men det fikk ikke jeg med meg – men jeg har fått med meg trykket og den lomre lufta, klamt og ekkelt som det er. Hadde det bare kjørt på litt nå så, kommet en ordentlig runde som frisket opp lufta, og hadde med seg nok regn. Så kunne vi fått tilbake den gode sommeren igjen etterpå, det hadde vært veldig fint kjenner jeg.

Gemalen ville gjerne se kvelden sending fra «grønn plen» så jeg fant en film som jeg ikke har sett på en stund og tuslet inn på soverommet. Satte på vifta, filmen og la meg på senga for å kikke på en god og morsom film i en god og sval bris. (French Kiss – hvis noen skulle lure)

Bilder fra tidligere kvelder. Kveldens er bittelitt gråere, lett ur i lufta.

Når alt er ferdig så blir det nok kveldstur og natta etterhvert på oss også. Håper du har hatt en veldig fin søndag så langt, og at resten av kvelden blir god.

10 kommentarer om “En fin dag med litt attpå..

Kommentarer er stengt.