Endelig kom det…

«Hei hei, mårn mårn – god dag»

Kanskje noen som husker denne barnesangen?! Uansett, en ny uke er i gang – og med den trasker vi inn i midten av juni, det nærmer seg faretruende både det ene og det andre. Både midtsommer og solsnu. Frua liker det dårlig. He he he.

Det er jo ikke så alt for lenge siden de siste snøkladdene smeltet, og nå er det bare en ukes tid til vi vender nesa sakte men sikkert nedover mot kortere dager og vinter igjen. Hva er nå det å feire?! Skjønner ikke. He he.

Gårsdagen var en varm dag, det var både lummert og trykkende. Men så kom det da noen tordenskrall mens jeg var borte, og sent i går kveld kom da endelig regnet. Det bøttet ned helt til frua lå godt under dyna med Ludvik i armkroken, og det sluttet ikke da heller. Å ja, Ludvik ligger sånn i gjennomsnitt 3 minutter på armen hver kveld, sier pent god natt, påser at a «mor» virkelig har lagt seg å sånn før det blir for varmt og han hopper ned.. Kosestund.

Regna gjorde det da jeg la meg, regna gjorde det på morgenen, men akkurat nå er det opphold her i brøttet. Ludvik og jeg koser oss med en kaffekopp ute på bløt terrasse plank. He he. Nå håper jeg naturen gliser som bare det for i løpet av noen timer kom det godt med dråper, ser allerede forskjell på gresset. Selv om vi ønsket oss en real rotbløyte for naturens del nå, så håper jeg dens fest ikke varer alt for lenge – men at godværet kommer tilbake og blir en stund igjen.

Frua har litt av hvert av utrolig koselige ting å foreta seg i løpet av uken, og i tiden fremover også. Du skal snart få lese hva jeg var ute på i går, bøker leses og skal deles med deg som er like glad i å lese som meg – kort sakt så gleder jeg meg over akkurat denne tiden, her og nå. Det såkalte nuet må nytes litt.

Jeg skal også foreta en aldri så liten ryddejobb på bloggen fremover. Har laget meg et lite unødvendig kasus innen kategorier disse månedene denne bloggen har vært på lufta. He he.
Flere som kjenner til det kanskje? Veldig fort gjort. Hehe.

Lag deg en så fin dag som mulig =))

12 kommentarer om “Endelig kom det…

  1. Snart ble til for en halvtime siden. Og det var godt å komme hjem. Og utrolig godt å ha mulighet til å stille opp for moren min når hun trenger meg.
    God natt og drøm søte drømmer, frøken. Take care! Klemmmmm ❤

    Liker

  2. Ei_heks: Ja det skjønner jeg, godt å være der man er både trengt og ønsket ❤ Håper siste rest av kvelden hjemme er god, natten og morgendagen med :)) Klem

    Liker

Kommentarer er stengt.