Det nytes ikke akkurat nå..

…Det er for mange ting som skjer nå, noe positivt – bevares, alt er jo aldri helt svart. Gemalen er blid som sola, noe jeg kommer tilbake til i et innlegg for seg selv om en stund. Men det går som alltid her i livet litt opp, og litt ned. På det generelle liker vi det jevnt flatt her i brøtte. Stabile fine forhold, dette er visst ikke helt dagene for det. Nå er det bittelitt turbulens i hverdagen, og det er ikke ting herr og fru får gjort noe mere med enn det vi har gjort. Nå må det bare ventes, og det er ikke frua videre god på.

Å vente på noe, noen og alltingen. Utålmodig…

I dag startet også arbeidet på tomta foran oss, snart kan vi takke farvel til den vakre utsikten vår også. Fjorden blir adskillig mindre når det kommer en firkanta funkis kloss foran, hustype kan jo ikke naboer gjøre noe som helst med. Huset er sikkert fint nok, bevares – de som skal bo velger sitt hjem, og slik må det jo være – men alle kan ikke like andres hus. He he, hvordan skulle det gått?! Hehe.

Så det skjer litt uansett hvor en snur seg hen, får bare prøve å bli med bølgene så godt det går. Krysse alle labber for at alt går i orden, og at huset blir finere enn bildene i hodet. Ikke negativt ment, ganske sikre på at det blir så bra som det får blitt =))

Lag deg en så fin kveld som mulig, i morgen er det en ny dag.

12 kommentarer om “Det nytes ikke akkurat nå..

  1. karidansen: Akk ja, vi visste det ville komme – men leit er det nå lell. Mister den ikke helt da, det skal sies. Og sola får vi beholde. Så det er aldri så gæli at det itte er godt for noe :-)) Finnes kjedeligere ting.

    Liker

  2. Eva: Ser utfordringene ja. I løpet av de 6 år som har gått siden vi bygget så har vi måttet tåle mye unødvendig. Bygge må man, men ikke første juledag, netter, påske, og til alle «egoistiske» tider av år og døgn. Nå har vi også soverom mot denne tomta, så slipper både hane og vekkerklokke 😉 men det blir nok bra. Får beholde sola, og får fine naboer. Mesteparten av fjorden må vi nok opp for å se, men lell. Ikke dette som bekymrer mest om dagen, tross alt ❤ Finnes kjedeligere ting 🙂 he he. Godt det ble bra der du er. Det er det beste ❤ Klem

    Liker

Kommentarer er stengt.