Gravemaskin boogie..

Det beste jeg vet er ikke å bråvåkne til lyden av en skuffe som dundrer ned i «størte» fjell og stein, jeg kasta dyna over hodet mitt – la en pute på toppen og sovnet en halvtime før det smalt igjen, ny halvtime, nytt smell. Jeg ga etter hvert opp. Prøvde å danse en type «Gravemaskin boogie» for å prøve å lage melodi ut av bråket, men det ble ikke videre bra. Ingen god musikk. He he he. Massen hentes av lastebil, og siden det ikke er så god plass så lastes det i veien her. Pang, boom og bang. Hehe.

Nå sitter jeg her som ei sliten høne på pinnen sin.
Fri flyt av kakling, nesten uten lyd, men fortsatt med kaffe. Hehe.

Soverommet er til venstre på bildet, litt bortenfor terrassen. Kan det være ca 11 meter?! Men men. Skjønner jo så godt at jobben må gjøres og jeg tenker at jo fortere dem får gjort jobben – jo tidligere blir det fred å få igjen. Mye skjer utendørs, en del innendørs – men mest skjer nå tross alt mellom øra om dagen. Håper så inderlig at det blir bra, alt sammen!

Kanskje frua skal prøve seg på en topptur?! He he.

I går prøvde jeg meg igjen på å ta bilder på kveldstur, vi gikk litt tidligere i går siden gemalen har førsteturer. Det er ikke så veldig mye fint å se på denne runden – fikk heller litt følelsen av å tråkke rett inn i botanisk hage?! He he, eller en jungel?!

Noen fine blomster på en busk, prøvde å knipse de som best jeg kunne.

En eng av prestekrager på og rundt jordhauger.

Dette ble det fineste bildet, syns nå jeg da, prestekrager er nå utrolig fine.

Lite kunne uansett slå bildet jeg tok ut i fjorden, sola gjemte seg litt mellom skyene,
men skinte så fint ut i fjorden da gitt.

Men det gir da et lite innblikk i kveldsrunden vår, jeg er overhodet ikke flink til å knipse bilder på tur, i alle fall ikke de turene jeg holder andre endene av båndet. Jeg er jo ei kløne, så jeg har mer enn nok med å holde styr på skrotten og Ludvik, om jeg ikke skulle knipse bilder også. He he he.

Jeg har prøvd, og en fjord i fart, eller grønne enger som flyr er liksom ikke så mye å vise frem. He he he. Lønner seg å kunne stå stille et sekund da, så en får fokusert. He he.

Uansett, nå er onsdagen her. En ny lillelørdag, håper du har en god en så langt.
Om noen timer skal du få vite og se hva jeg var ute på – på søndag,
kan hende du vil oppleve det selv også?! Vel verdt det.. Helt klart.

14 kommentarer om “Gravemaskin boogie..

 1. Ser ut som jeg får bråk her også. To kvelder på rad har naboen bråket med et apparat. De skal bygge ut altanen sin. Det er på ettermiddag/ kveldstid ennå. Tørr ikke å tenke på hvor tidlig han vil starte når han tar ferie…. Var altan er selvfølgelig rett mot deres hus!

  Liker

 2. poesimylife: He he, nei vi får tenke som så – at jo lengre de får holde på, jo før blir de ferdige 😉 He he. Så senker atter roen seg. Får vi tru :-))

  Liker

 3. Flotte bilder! men..skjønner godt du blir litt irritert på den marskinen der altså..En forferdelig måte å våkne på….Håper dagen ble bedre…ha en god kveld! (henger litt etter med lesing av innlegg..)

  Liker

 4. Toini: Takk for det, ja det går an å bli lettere irritert selv om man forstår så godt at jobben må gjøres 😉 Dagen har vært opp og ned, slik disse dager er – lite å gjøre med, men håper morgenens kvist (morgenkvisten) blir litt bedre enn denne 😉 Håper og at din dag har vært god som gull =))

  Liker

Kommentarer er stengt.