Tankespinn og virvelvind..

En ny dag er i gang, det nærmer seg langfri for gemalen om få timer, og en helg med variabelt vær- er det spådd da i alle fall.

Gårsdagen besto i mye uro rundt frua, og denne dagen har heller ikke vært av de beste på den fronten. Når maskina parkerte i går så det slik ut, bare stein, så det er jo slettes ikke snodig at det bråker en del 😉

På den andre siden tenker jeg bittelitt over at siden det foregår en del i topplokket om dagen – så er det kanskje greit at det foregår litt rundt her også?! Helt andre ting å «legge» topplokket i på en måte. Når kvelden falt på i går så tenkte jeg litt over det, og at jeg faktisk tror jeg har litt godt av at det bråker litt rundt meg. Men klart jeg kan styre meg for lyder av steinblokker mot metall og henger for bortkjøring, før morgenrushet av biler på vei ut av feltet har begynt om morgenen.

Mens jeg satt her å filosoferte litt i går kveld kom himmelen veldig godt frem når alle buskene nå er borte. Jammen er det fint utover her altså, det synes i alle fall vi. He he.

Trøster oss med at hele utsikten blir fortsatt å nyte fra andre etasjen, selv om det kommer hus. Hus har vi visst ville komme hele veien, vi har bare vært bortskjemte med at det ikke har skjedd noe på den tomta før nå, 8,5 år etter vi kjøpte tomta vår. Hehe.

Rett som det var fikk jeg besøk på pleddet mitt på terrassen, en liten luring tok en liten pause på meg før den flakset videre. Ikke så ofte jeg blir brukt som pauserom, så tar til meg det som er. He he. Kjekt å kunne være til nytte for en sliten stakkar. Hehe.

Fin liten fyr det tenker jeg. Pussig at jeg har for vane å tro at alle fugler og insekter er hannkjønn?! Hehe. Skulle nesten tro jeg var guttegæærn. He he.

Ja ja, i dag tenker jeg å lese videre i den kjempefine boken jeg holder på med, så fort den er lest ut vil jeg dele den med deg, tipper den kan lande veldig høyt oppe på en topp 5 liste over bøker å lese i sommer. I sommer ja, holder du kanskje på med å finne ut hva årets ferie skal bestå av? Jeg har et veldig godt tips til deg. Om du har små selv fra 4 år eller eldre, har barnebarn eller rett og slett har lyst til å oppleve dette her selv eller med en venn?!

«En Reise i Mummidalen» kan varmt anbefales av frua. Jeg fikk ta med meg min mor på denne opplevelsen av en utstilling på søndag og vi ble ikke skuffet noen av oss. Dette var Londons mest besøkte attraksjon i 2017, det er vel fortjent om dette kan bli Norges mest besøkte i år! Virkelig en opplevelse, enten man er Mummitroll fan eller ikke, utrolig godt satt sammen og veldig realistisk.

Men det første først kanskje, dagen i dag. Nå skal jeg finne boka mi og rømme litt vekk fra alle tanker jeg ikke får gjort en døyt med, mulig jeg sovner en liten dupp til først 😉

Lag deg en så fin dag som mulig.

30 kommentarer om “Tankespinn og virvelvind..

 1. Kristins hverdagsblogg: Blitt en vane etter 6 år. He he, vi var hus nr 3 på feltet her, så siden den gangen har det vært bråk og flere hus kommer til, men om noen år til blir det vel stille =) Mangler et hus rett over veien sånn i umiddelbar nærhet. Blir nok bra alt sammen, håper jeg =) Håper din dag er god også =))

  Liker

 2. Jeg så snappen din, og jeg forstår deg kjempegodt det med bråket. Her rett utenfor stuevinduene våre holder de på å bygge 5 boligblogger på nabotomten. Gravemaskiner, snekring, boring og lastebiler bråker fra tidlig morgen til ettrmiddagem, og noen dager til ca. kl.19.30 om kveldene 😮 Du skulle ha hørt da de spuntet i janaur 😮 Hjelpe meg for et bråk. Hele huset ristet.
  En onsdagskveld kom en av arbeiderne og banket på vinduet. Han lurte på om vi ville ha ørepropper. Den onsdagskvelden satt mannen min og jeg og spiste middag med ørepropper i ørene. Romantisk 🙂 Ha, ha, ha 🙂
  Så kjempefin bilde av himmelen 🙂
  Ønsker deg en kjempefin torsdag 🙂
  Purr, purr, fra Toril og kattene

  Liker

 3. Toril sin hverdag med musikken: Kan bli litt voldsomt innimellom, men nå er vi på 6 året med bråk rundt her – så vi greier nok litt til. Et par år til nå så roer det seg vel ned =)) Tenker dere hørte det godt da ja, men fint med en romantisk ørepropp aften?! Gemalen her tror jeg muligens ville kunne satt pris på det også 😉 he he he… Håper du har hatt en fin dags ferd mot kveld så langt =))

  Liker

 4. Sikkert bra med litt action rundt deg om det er litt «uro» i topplokket på andre måter også. Hjelper og bli distrahert 🙂

  Liker

Kommentarer er stengt.