En reise i Mummidalen..

16 kommentarer om “En reise i Mummidalen..”

 1. Det høres gøy ut da 🙂 Kanskje jeg må sjekke ut det. Er ikke sånn veldig fan av Muumi men 😀 Eller har ikke så mye forhold til den verdenen. Men hvis man er skikkelig fan bør man jo en tur til Finland vel 🙂

  Liker

 2. frodith: Det var og er en helt fantastisk laget utstilling, man går bokstavelig talt inn i selve Mummidalen. To forskjellige måter å samle inntrykk på, et litt annet fokus for voksne enn for barn, man får så mye mer enn Mummi ❤ Jeg har ikke vært i Finland, men kanskje noe å finne ut en gang, fra en viss omkrets er det likevel rimeligere å oppleve denne utstillingen fra London på Hadeland, så kanskje en tur til Finland senere?! Hehe :-))

  Liker

 3. Fotokjerring: Ja det skjønner jeg, skulle nesten tatt turen enda en gang. Dette er utrolig godt laget, mer realistisk får en det ikke. Londons mest besøkte attraksjon i 2017, vel verdt at det blir Norges i 2018. Helt fantastisk for alle aldre :-))

  Liker

 4. Så morro..jeg også elsket mumitrollet og alle i den gjengen…Har aldri vært der…og høres jo morsomt ut da….Så bra dere koste dere! Ha en god kveld!

  Liker

 5. kaosverden89: Det skjønner jeg at du vil altså, virkelig litt av en opplevelse, og en på 12 tror jeg ville hatt en veldig fin tur =)) Det er så fint delt opp, så både voksne og barn får mulighet til å samle ulike inntrykk og ulike historier =))

  Liker

 6. poesimylife: Noe for alle å finne på i alle fall :-)) Noen år siden sist jeg kom meg dit, men husker det som helt innertier – og jeg vil tro det er det enda :-)) Kose dere masse med helgen uansett hva dere finner på ❤

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s