Ode til leppegreier..

For ordens skyld: Innlegget er ikke sponset =)

Du husker kanskje et tidligere innlegg hvor gemalen uttrykte at frua har en skjult fetisj for leppegreier? Hvis ikke kan du lese mer om det H E R =))

Leppegreier er gemalens ord for det som jeg har tatt med meg videre – leppestifter, gloss og så videre. Det har seg nå slik at jeg liker å ha litt farger på leppene, at de gir noe tilbake til huden er det aller beste, men at jeg har fått samlet meg så mange nyanser som i innlegget over her – det var i grunn veldig nytt for meg også. He he. Jeg har en i hver veske, en i bilen, i jakkelomma, i en skuff i gangen, på badet. Kort sakt over alt der jeg er. He he. Samlet sett ble det noen.

Jeg har en ekstra nyanse på truten minst en gang om dagen, unntaket er om nettene, da går jeg for noe pleiende – og det var det jeg ville tipse om i dag. En veldig fin balm om jeg kan kalle det så. En som inneholder bare fine ting og ingen ulumskheter. Jeg har klønet litt med denne her noen runder, men takket være veldig god kundeservice er den nå på truten hver natt – og den ga meg noe fra første strøk.

Du som har fulgt meg en stund har nok forstått at jeg har fått et nytt kompis merke – Dermalogica, alle produktene jeg har kjøpt og prøvd hittil synes å gjøre masse for meg, og denne her var intet unntak. Den gir merkbar pleie i løpet av en natt.

Dermalogica Renewal Lip Complex.

Lukt og smakfri utover naturlig for ingrediensene. Fargen er blank. Konsistensen er myk. Velger du å teste denne selv så vit at den hvite hetten ikke skal av. Produktet skal skrus oppigjennom de små hull – og man trenger ikke mye. Denne holder en god stund.

Den gir i alle fall leppene mine masse fuktighet, jeg er flinkest til å bruke den om nettene, og leppene er veldig myke og fine når jeg våkner. Den gir virkelig masse fuktighet som ikke forsvinner, ikke merket noe til det enda, men så bruker jeg den hver natt også. Den inneholder blant annet E vitamin.

Anbefalt for veldig tørre lepper, men også som base under den daglige leppe sminke 😉 Det sies at den på sikt også skal kunne forhindre ytterligere aldringstegn på leppene, i form av dype linjer.

Jeg innrømmer at det siste tar jeg som det kommer, men at leppene også trenger pleie og fuktighet er vel noe alle vet – men enkelte kanskje glemmer?!

Jeg tenker at denne her må være gull verdt for mange om vinteren især, derfor ville jeg tipse om at den finnes nå i natt.

Frua har strøket den på – og skal sove nå. Hehe. God natt verden :-))

#dermalogica #lepper #fuktighet #skjønnhet #pleie #tips #ikkesponset

8 kommentarer om “Ode til leppegreier..

  1. poesimylife: He he he ❤ Jeg har nok ikke kjøpt inn alt på en gang jeg altså, det hadde ikke gått 😉 Tipsene blir liggende på blogg i samme kategori, hvis en vil bla frem et en eller annen gang :-)) Håper din og deres helg blir bra :-)) Hørtes gøy ut av planlegging hvert fall ;-))

    Liker

  2. Fotokjerring: Verdt å sjekke ut 🙂 Brukt den rundt to uker nå, og er veldig fornøyd. Ellers hadde jeg vel neppe skrevet om den, veldig drøy så den holder nok veldig lenge 🙂 Hurra for kjekke tips. Hehe.

    Liker

Kommentarer er stengt.