3 tips fra terrassen..

Hei hei.

I bunnen av innlegget deler frua i dag 3 tips. 2 av dem lokalt hvis du ikke har noen planer for helgen, og eller sommerferien – og det tredje er et godt tips hvis man er på let etter en god og pleiende leppegreie 😉

Først litt om lørdagen, den er i full gang også her i brøtte. Nå nytes det ute på terrassen mens fuglene synger og en del naboer holder på ute i hagene sine. Det er lyder fra sementblander til hammer til motorsag til andre durende verktøy. Slike lyder gjør meg ingen verdens ting, bare koselig å høre at folk jobber på for å få det fint rundt seg og sitt. En legger stein på gårdsplassen, en annen lager seg terrasse. Det blir nok bra alt sammen. Godt med alt en får gjort si.

Jeg fikk heldigvis gjort veldig mye av det jeg ønsket å få gjort i går, så i dag kjenner jeg det skal bli godt med en rolig lesedag i sola mens vaskemaskina gjør jobben inne. Blåser nesten ikke heller – dette skal bli en fin dag håper jeg.

Gemalen skal fortsette der han slapp i går, han pusler i garasjen, rydde og fylle hengeren med skrimmel og skrammel som skal kjøres vekk på mandag. Det er ikke fritt for at en garasje fort kan bli og ofte blir lagerplass for diverse, og ikke minst diverse søppel gjennom vinteren. Den typen søppel en må levere på fyllinga altså. Elektronisk og annet. Flere som kjenner seg igjen tipper jeg 😉

Lettvint å sette det i garasjen i påvente av en bedre egnet dag eller?! He he he.

Godt å få ryddet opp i, vi har nok mange planer og tanker rundt oss vi også – en av dem er en bu ute. En bu hvor mye av det andre som ikke er bil kan få bo, alt som til sammen tar like stor plass som en bil. He he. Det blir jo litt når en legger sammen gressklipper, snøfreser og alt mulig annet som er himla kjekt å ha for å få året til å gå knirkefritt rundt. Hehe.

Den tid den bu. Vi er ikke kjent for å forhaste oss, tenker og planlegger – da blir det bra med en gang istedenfor å forhaste oss å ende opp med at «det var dumt å sette den der» opplegg. Hehe.

Uansett så kommer det første først. Denne dagen her. Mens vi pusler på med vårt så deler jeg noen tips igjen under her.

Sitter du nå kanskje med null og niks forslag for hverken denne helgen, eller sommerferien – så kan jeg servere to litt lokale, men gode tips for deg som kan ha muligheten 🙂

Tips for denne helgen: Byfesten i Lillestrøm ;-))

Helgetips i ferien: En Reise I Mummidalen ;-))

Plages du med tørre lepper, ønsker en base på leppene før sminke, eller rett og slett vil ta litt vare på de – så kan jeg jammen meg tipse deg om et godt usponset produkt også. Les mer om Dermalogica Renewal Lip Complex 🙂

Ha en så fin lørdag som mulig, uansett og åkkesom =))

16 kommentarer om “3 tips fra terrassen..

  1. Toini: Heldige dere er da, eller kanskje ikke?! He he he. Blir nok ei bu her og, så gressklipper, trysilskuffa og snøfreseren i alle fall får et annet sted å «bo» frigjør mye plass bare med de tre doningene :-)) Håper dere har hatt en veldig fin dag på veien?! :-))

    Liker

Kommentarer er stengt.