Mens gemalen ser på VM #2

Del 1 kan du lese H E R =))

Tromle, tromle, tromle…. 😉

….tromle, tromle…… 😉

Gemalen ville gjerne se en kamp igjen, og selvfølgelig må han få lov til det. Han heier fortsatt ikke på noe bestemt lag – men liker å se en god kamp. Får håpe han får det. Hehe.

Håper du har en veldig veldig fin sankthans kveld, frua fant plutselig igjen boka si her ute på terrassen. Bladde opp på siden jeg er på, å leser videre. Brått kom et spørsmål seilende, innen kampen er over så er det nok på?n igjen.

Jeg blir så skravlesjuk når gemalen vil se noe jeg ikke bryr meg om på tv. Bare jeg som er sånn? Burde jo vært en fullstendig vinn vinn situasjon dette her, så hvorfor er det ikke det?! Bare snodig å bli skravlesjuk når jeg koser meg med boka mi, eller skulle gjort. He he. Foresten så tror jeg at det ble litt for mye is til dessert. Puuh.

Kos deg videre inn i kvelden og midtsommernatten,
den skal vel ikke soves vekk heller – sumarnatta mener jeg.

4 kommentarer om “Mens gemalen ser på VM #2

  1. Toini: He he, nå er kampen snart slutt, og jeg har ikke lest mange ordene altså. Men etterpå derimot, da får jeg lest. Jeg er en snodig skrue 😉 Hehe. Takk det samme, kose dere 🙂

    Liker

Kommentarer er stengt.