Mellom to myke permer..

I dag har jeg tydeligvis tatt meg en liten blogg-pause, kost meg så mye med bok ute på terrassen at jeg henger etter med både å lese og kommentere hos dere andre. Litt uvanlig av og fra meg det, men det var sårt trengt kjenner jeg – å la teknikk og duppeditt ut mot kosmos være akkurat det en stund. Tenker det er flere enn meg som nyter litt annet om dagen også, kjenner meg i alle fall ikke alene om kasus. Hehe.

Timene har fløyet mens jeg har lest, og helt plutselig nådde frua den andre permen. Alt i mellom de myke permene er lest, og jeg skulle så inderlig ønske at jeg hadde den neste boken i den serien for hånden akkurat ! Hehe, lei sak for jeg har slettes ikke neste bok liggende – så jeg må nesten finne en helt annen bok. Det er en smule kjedelig altså, når en blir så revet med at en helst skulle fortsatt å lese videre i akkurat den historien.

Men, sånn er det nå bare – du som liker serieromaner like godt som meg kjenner deg kanskje litt igjen i dette her? He he, men nå har jeg jo snart 2 bøker å fortelle deg om, og jeg begynner nok på neste hvert øyeblikk.

Sommeren er herlig – når temperaturen er akkurat passe for en god bok ute, da koser jeg meg veldig. Bare meg og boka mi, kun avbrutt av lett jogg i kratt og terreng nå og da, det gjør seg med noen avbrekk – resten av kvelden er min plan å lese litt til før gemalen er hjemme igjen fra jobb og vi skal gå kveldstur.

Håper du har hatt en fin sankthanshelg, og at du er klar for neste uke =)

14 kommentarer om “Mellom to myke permer..

  1. poesimylife: Slettes ikke verst å koble ut litt 🙂 Selv om alt sammen er like koselig å holde på med 🙂 Nyt dagen og sola du også ❤ En herlig dag.

    Liker

Kommentarer er stengt.