Mellom to myke permer..

I dag har jeg tydeligvis tatt meg en liten blogg-pause, kost meg så mye med bok ute på terrassen at jeg henger etter med både å lese og kommentere hos dere andre. Litt uvanlig av og fra meg det, men det var sårt trengt kjenner jeg – å la teknikk og duppeditt ut mot kosmos være akkurat det en stund. Tenker det er flere enn meg som nyter litt annet om dagen også, kjenner meg i alle fall ikke alene om kasus. Hehe.

Timene har fløyet mens jeg har lest, og helt plutselig nådde frua den andre permen. Alt i mellom de myke permene er lest, og jeg skulle så inderlig ønske at jeg hadde den neste boken i den serien for hånden akkurat ! Hehe, lei sak for jeg har slettes ikke neste bok liggende – så jeg må nesten finne en helt annen bok. Det er en smule kjedelig altså, når en blir så revet med at en helst skulle fortsatt å lese videre i akkurat den historien.

Men, sånn er det nå bare – du som liker serieromaner like godt som meg kjenner deg kanskje litt igjen i dette her? He he, men nå har jeg jo snart 2 bøker å fortelle deg om, og jeg begynner nok på neste hvert øyeblikk.

Sommeren er herlig – når temperaturen er akkurat passe for en god bok ute, da koser jeg meg veldig. Bare meg og boka mi, kun avbrutt av lett jogg i kratt og terreng nå og da, det gjør seg med noen avbrekk – resten av kvelden er min plan å lese litt til før gemalen er hjemme igjen fra jobb og vi skal gå kveldstur.

Håper du har hatt en fin sankthanshelg, og at du er klar for neste uke =)

14 kommentarer om “Mellom to myke permer..

  1. annebe: Bruker blogg appen innimellom og jeg 😉 Sitter ikke så alt for lenge ved pcen om gangen – men blogg er moro.. Bøker som fenger såpass er vel gjerne de vi ender opp med å like best, he he. De jeg husker lettest i alle fall, hørtes ut som en herlig dag for din del også, godt badevær håper jeg?! Mistenker at det enda er litt for kaldt jeg, men har sett mange båter på fjorden denne helga =)) Håper natten blir god, og mandagen likeså ❤ Håper mandagen blir himmelblå =)

    Liker

  2. Awhh, det er da så deilig å bare «skru seg av» og «bare være», om det er å lese ei bok eller som jeg gjør av og til bare å glane utover naturen….. fantastisk for kropp og sjel❤️

    Liker

  3. Orkidédatter: Ja det var i grunn veldig ok :-)) Gjør nok ofte som deg jeg også, kan fort bare sitte å glane, undervurdert det syns jeg ❤ Håper din dag er god :-))

    Liker

Kommentarer er stengt.