Venner som skremmer..

Mandagen ble så blå som den kunne bli, himmelblå da altså. Sola skinte (…og stekte) fra skyfri himmel – det ble faktisk så varmt at selv denne solglade frua måtte tusle inn en tur utpå ettermiddagen, det ble rett og slett for mye av det gode en liten stund. Et aldri så lite luksusproblem, men jeg klager ikke og når det kommer til sola så tror jeg nok aldri det vil komme en klage herifra. He he.

Det ble et par (les: mange) timer med The Sims 4 på frua i går. Den nye utvidelsespakken «De 4 årstider» er nå testet i det vide og det brede – og til deg som liker spillet men ikke har kjøpt den siste pakken enda, så kan jeg anbefale den like varmt som de andre (som jeg ikke har skrevet noe om) den er like morsom. Digger at simmene blir bedre utviklet med følelser og personligheter – det er moro det.

Jeg har ikke fått spilt over sommeren enda, hver årstid er forhåndsinnstilt på 7 dager har jeg forstått, men simmene blir overopphetet de også, samt at det finnes skikkelig regn og tordenvær med lyn og bulder i spillet. Hurra, summen min liker visst ikke det – men jeg gliste godt. Hehe.

Nok om det, gikk du glipp av gårsdagens ord om spillet så kan du lese dem alle H E R =))

Når gemalen var hjemme igjen etter sistetur på jobb ble det som vanlig en fin og god kveldstur, vi begge liker godt å kunne gå den turen sammen på kvelden, en fin måte å runde av dagen på. Månen lyste fint over trærne, fortjente et bilde.

Mens vi ruslet der i skauen, Ludvik i tet med gemalen i andre enden av tauet og jeg diltende etter i mine egne tanker våknet jeg til da Ludvik brått ble veldig interessert i noe der på stien.

Gemalen fikk han med seg videre og jeg skjønte ikke helt hva det var som fanget interessen før gemalen sa «ser du?n itte da?» i det samme skvatt jeg til, for der – midt i stien satt en liten «venn» en av den typen en lett kunne tråkket på om en ikke så seg for, gikk så i ett med naturen at jeg skvatt da jeg så den. Jeg hadde ikke fått sove et sekund i natt om jeg hadde skadet den, heldigvis gikk det bra.

Flott fyr, satt helt rolig til frua hadde fått tatt litt bilder og tuslet videre etter gutta sine.

Nå er det en ny dag – ny dag med mer sol, blir nok godt og varmt i dag også. Jeg prissetter hver eneste sommerdag med sol. Hehe.

Hvis du vil kan du litt senere i dag få lese omtalen av en veldig fin bok. En god roman er lest, og når gemalen har reist avgårde til sistetur skal jeg sette meg inn med kaffekoppen min og renskrive innlegget før jeg tøfler ut i sola igjen. Håper du vil like den også selv om jeg skriver en lett blanding av omtale og anmeldelse.

Lag deg en så fin dag som mulig – uansett og åkkesom.

12 kommentarer om “Venner som skremmer..

  1. Så søt padde.. men ikke la ludvig snuse på.. de har en gift som gjør at de slimer i halsen… ene min har prøvd… ha en god dag!

    Liker

  2. Toini: Ja den var nå pen der den satt musestille 😉 De har vel og giftkuler over ryggen?! Nei den med båndet har argusøyne, den bak (meg) suser i egen verden. He he he. Nyt dagen deres :-))

    Liker

Kommentarer er stengt.